Přejít na obsah

Biermann

Členové_50
  • Příspěvky

    53
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Biermann's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Já su fanda Polaru, takže bych doporučil kouknout tam. Např. jejich RCR3 má integrovanou GPSku + si k tomu můžeš dodat další pody od Polaru (foot / kadenci / pás). Pak je otázkou k jakému účelu to chceš pořídit, ale zamyslel bych se, jestli je integrovaná GPS opravdu výhoda. Osobně mi přijdou lepší pody, kdy beru to co zrovna chci (jdu běhat ven, beru GPS, jdu běhat do tělocvičny, vezmu footpod) a navíc nemusím řešit dobíjení hodinek, které sami o sobě vydrží dlouhou dobu bez nabíjení. A v případě potřeby měřit tepovku (což pro sport beru za zásadní věc) bych radši zůstal u toho hrudního pásu. Třeba v zimě běhám s hodinkama přes bundu a tam by se asi měření frekvence ze zápěstí moc nechytalo. Ale chápu, že někdo má jiné použití a může mu to vyhovovat.
  2. Ačkoliv mám sám DS-1 od Certiny, tak z tvého výběru bych bral ty Tissoty.
  3. Gratuluji a ať dělají radost. I když s čísly vypadají líp
  4. Já furt nechápu, kde těch 180 taháte. Normální dvoulitr má 150 koní. To co zde berete za normální jsou spíš "lepší verze" a na jeden dvoulitr se 180 koníkama připadá X slabších dvoulitrů. Čili těch 180 mají spís nadstandardní dvoulitrové dízly.
  5. Rozhodně se nechci zastávat Škodovky, už proto, že jsou mi ostré verze v dehtu proti srsti, ale můžeš mi hodit pár normálních naftových dvoulitrů se 180 koníkama, když je to standard? U japonců o nich nevím, když jsem zkusmo koukl na místní produkci, tak jsem taky na nic moc nenarazil (proletěl jsem VW, Volvo a LR). A u američanů jsem se nedíval, ale tam nafta nehraje zrovna první housle, tak bych se divil, že zrovna tam by měli nějaké nabušené naftové motory. Ano, najdou se výjimky jako BMW, ale to už pak asi nejde úplně o "každý normální dvoulitr".
  6. No když jsem se doma koukl, tak mě jak pohledově, tak pohmatově přijdou konvexní. Rovný sklo imho nemají. Ale možná su slepota a špatně mi slouží hmat
  7. 1) Tak 7750 je "základní" strojek pro švýcarské chronografy. Jeho kvality se rozhodně bát nemusíš. Samozřejmě lepší značky mají i svoje vlastní strojky, jejichž kvalita ale nemusí být nutně vyšší. Je to spíš o určitém pocitu, jestli ti stačí obyčejný strojek nebo chceš in-house. U in-house jsou ale samozřejmě vyšší ceny. 2) Práskání o futra bych se snažil vyhnout. Strojku se asi nic nestane (pokud s ním nebudeš práskat pravidelně ), ale asi ti to zanechá nepěkné stopy na pouzdru. 3) Pokud nejsi fanda, tak se imho Prim v porovnání se švýcarama nevyplatí.
  8. No řekl bych, že kupovat hodinky jako investici se nevyplatí. Jestli chceš investovat, tak si kup akcie, zlato, stříbro nebo něco takovýho. Na hodinkách do budoucna dost těžko vyděláš (ano jsou výjimky, ale zas tak moc jich není). Konkrétně Perrelet ti imho žádný výnos neudělá.
  9. Nasca: Ta mlátička, jak se šlo pořád dopředu. Mohlo to být třeba Final Fight (http://en.wikipedia.org/wiki/Final_Fight) nebo Captain Commando (http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Commando). K nám jezdívalo oboje Jinak já zacínal na PMD (odtam pamatuju Manic Minera a Saboteura), pak jsem pokračoval přes Didaktik (nejvíc si pamatuju asi hry jako Jet Pac nebo PSSST), pak dlooouhou dobu na PC (tam proste ty klasiky ala formule a motorky od Accolade, pozdeji Dune 2, UFO, Wolfrenstein, v pozdni fazi pak MMORPG - Ultima Online, Dark age of Camelot, WoW) no a skoncil jsem u PS3. Z te uz se ale stal spis jen blue-ray prehravac filmu, protoze na hrani bohuzel neni cas.
  10. No pokud plánuješ platby do téhle výše, tak bych asi kurzové rozdíly neřešil. I když by někdo měl o 50 halířů na dolaru horší kurz, tak to máš na tisícovce 25 korun měsíčně. Osobně bych volil FIO, které používám jako hlavní banku, budeš to tam mít komplet bez poplatků. mBank jsem měl, ale zrušil. Z původní celkem rozumné banky udělali ústav plný jakýchsi podmínek, až to hezké není.
  11. Já bych se Perreletu nebál. Sám vyčkávám jaká bude cena a jak budou na živo vypadat jejich Peripheral Double Rotor, protože ty by mohly být dobrým kandidátem na hodinky k formálnějším příležitostem.
  12. Od pořízení IWCcek serizuju prakticky jen kdyz potrebuju posunout datum. Odchylku do minuty neresim a za ty 2 mesice se hodinky nestihnou predbehnout o vic. U Certin jsem musel serizovat o neco casteji, protoze tam byla odchylka par sekund denne, takze serizovani cca. jednou za 14 dni.
×
×
  • Vytvořit...