Přejít na obsah

Hami8

Členové_50
  • Příspěvky

    468
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové
  • Fanoušek značky
    Breitling

Návštěvy profilu

4 988 zobrazení profilu

Hami8's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ahoj, nabízím k prodeji své CLSko. Vozidlo bylo zakoupeno jako nové v ČR, mnou koupeno v říjnu 2022 u Auta Super. Datum první registrace 31.12.2019, najeto 104 tis. km Perfektní stav, celou dobu servisováno v autorizovaném servisu (poslední rok a půl fa René Hradec Králové). Krásný, reprezentativní vůz. Motor 3l V6 benzín, výkon 270 kW. Vysoký stupeň výbavy: vzduchové odpružení, pohon všech kol, adaptivní tempomat, udržování v jízdním pruhu, čtení dopravních značek, bezklíčový přístup, Multibeam světlomety, ambientní osvětlení interiéru, vyhřívané a odvětrávané sedačky, repro Burnmaster a mnoho dalšího. Bohužel bez odpočtu DPH. Více fotek tady: https://auto.bazos.cz/inzerat/182144679/mercedes-benz-cls-450-4matic-amg.php Cena pro chronomag 1.300.000,-
  2. Obchod s Jirkou probehl naprosto perfektne,ze zacatku jsme to meli lehce kostrbate (hlavne diky mne),ale nakonec vse klaplo na jednicku. Dekuji za obchod a budu se v budoucnu tesit na pripadne dalsi setkani!
  3. Vše proběhlo v naprostém pořádku, dobrá domluva, rychlé odeslání, perfektně zabaleno, mohu jen doporučit! Díky za obchod
  4. Jednání s Petrem bylo po všech stránkách super, skvělá domluva, vše co jsme dohodli platilo, navíc jako bonus skvělý pokec. Moc děkuji za obchod a budu se těšit, že si to třeba někdy zopakujeme.
  5. Stejne jako pred delsi dobou i tentokrat obchod na vybornou. Skvela komunikace, preciznost, skvely popis hodinek a vice nez prijemny pokec. Navic, jak uz David zminil, prispelo to dobre veci. Dekuji a jsem rad, ze jsem se zucastnil.
  6. Výborná domluva, super jednání, přijel na smluvené místo jak slíbil...příjemný pokec, i když krátký a s rouškama a odstupem...díky za obchod a určitě všem doporučuji.
  7. Vojtův pravděpodobně první obchod (i když nehodinkového typu) tady proběhl naprosto v pohodě. Bezproblémová domluva, rychlá platba, vše na 1. Děkuji za obchod a doporučuji.
  8. Pravděpodobně první obchod zde na fóru a za mě rozhodně na jedničku. Vše proběhlo přesně dle domluvy, která byla výborná, následná platba blesková. Děkuji za obchod a určitě doporučuji!
  9. Vše v naprostém pořádku, výborná domluva, rychlá platba, doporučuji a děkuji za obchod.
  10. Hledání a rozhodování trvalo celkem dlouho, ale pak už to šlo ráz na ráz...ve středu platba, ve čtvrtek odeslání z UK a světe div se v pátek po oběde radost dorazila...tomu říkám služby:-)
  11. Děkuji za obchod a příjemné i když velmi krátké pokecání. Vše proběhlo na jedničku, takže určitě všem doporučuji.
  12. Vše v naprostém pořádku, skvělá domluva, rychlá platba. Děkuji za obchod a doporučuji všem!
  13. Pouze menší obchod nehodinkového typu, ale vše v pořádku a dle domluvy. Děkuji a doporučuji.
×
×
  • Vytvořit...