Přejít na obsah

jendazhor

Členové_50
  • Příspěvky

    1 325
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    t. č. pod kopcem

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jendazhor's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. A tak první z řady MR-G z roku 1996, tedy model MRG-1. I když Casio raději uvádí jako první model MRG-100. Ale výroba obou by měla startovat v roce 1996.
  2. První Frogy a kompletní? Nevídáno... Ty plasty jsou původní?
  3. Kdysi dávno jsem je měl v modré a prodal je, protože mi přišly obří. A dneska už mi zase přijdou zajímavé. A jsou
  4. Krásná dobová aplikace něčeho "moc užitečnýho" do hodinek. Jestli jsem onu navigaci správně pochopil, tak se hodinkám zadá vzdálenost a rychlost a ono to ukazuje, kolik zbývá vzdálenosti do cíle s možností nastavení nějakých zvukových upozornění. Samozřejmě je pak trochu problém s tím, že rychlost pohybu nebývá úplně konstantní. Jinak anglický návod je třeba tady. A tak mě MartyH předběhl a s tou navigací je to vlastně trochu jinak...
  5. Na mapě v zadaném měřítku. Už jsi to MartyH zkoušel?
  6. Na té poslední fotce mě překvapuje tmavý displej nového modelu. Možná je to jen nasvícením záběru. Ale pokud by kontrast nového displeje byl o tolik slabší, než u původního historického modelu, trochu by mě to nepříjemně zaskočilo.
  7. Fíha, to je hnedle ze začátku Casiotronů. Kousek historie a v dobrém stavu
  8. Jo, ty jsou zajímavý a moc se nevidí Co jim bylo?
  9. Zajímavé. Mrknul jsem i na návod, ale o tom generátoru náhodných čísel se tam nezmiňují.
  10. Jo, vypadaj pěkně. Jen jsou teda trochu drahý. Ale zase to zpracování a materiály nejsou úplně běžný pro nižší cenovou hladinku.
  11. Hmm, novodobej fešák. Jestli se nepletu, tak asi první retro model od Casia, do kterého nacpali soudobé technologie.
  12. Návod na BM-200 (modul 983) jsem našel jen v ruštině, ale asi na to půjde pustit překladač. Návod na TS-200 (modul 987) třeba tady (anglicky) Ten kruhový ukazatel západu a východu slunce je zajímavý. Stejně, jen ještě detailnější, to mají moje netradiční Yes Watch. A taky mě při prvním pohledu hned napadl Darth Vader a obecně Star Wars. Krásný "hitech" devadesátkový kousky.
×
×
  • Vytvořit...