Přejít na obsah

constantin

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli constantin

  • Datum narození 5.8.1964

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno

Návštěvy profilu

1 902 zobrazení profilu

constantin's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. constantin

    Servis v Brne

    Co si pomatuju tak u Hanáka opravovali všechno možný a to i neautorizovaně. To toho mají tolik nebo jim chybí hodináři?
  2. constantin

    Magnetizace SOH

    Vlásek je z materiálu který je magneticky, především u ETY. Zmagnetizovaný vlásek může způsobit předcházení i o několik hodiny za den. Elektro magnetické pole je všude kde je nějaká zdroj el. energie a má drát který má alespoň jeden závit. (reproduktory, trafa, adaptery.....) takřka v každém tabletu máte na boku silný magnet. Zkuste si to stačík tomu koruna.
  3. na stránkách Tag Heuer.cz je ještě psaný Altman v Praze jako servis, ale nevím jestli opravují všechno nebo jen baterie a přetěsňování.
  4. U Altman se hodinky posílají do Vídně, tím jsem si jistý.
  5. tak puvodní fotku sem už nenašel, pouze číselníku, měly prasklé sklo podle toho ten číselník vypadá, velká škoda je že na nově dodaným číselníku z omegy chybí nápis seamaster pro ty který to zajímá, hodinky mě stály 20000,- číselník plus stupnice 6000,- a práce, renovace pouzdra vyčistění stroje 5000,- u Omegy v autorizovaným chtěli 9400,- plus díly ještě sem našel v aukčním katalogu omegy že tenhle model na kovu vydražili za 8200 CHF
  6. asi před rokem sem si pořídil tyhle krasavice ted už jsou kompletně v hromadě tak sem si řekl že vám je ukážu, když sem je kupoval vypadaly dost bídně ale objednal sem novej číselník a tachymetrickou stupnici, a muj hodinář mi je dal hezky do kupy. posudte samy, puvodní fotky jestli najdu tak je taky ukážu.
  7. co se týče těch barevnejch teček, tak červená je od výroby a modrá po celkové opravě at je dělaná kdy je dělaná, aby bylo poznat jestli náhodou ty hodinky někdo neotvíral je to proto, že je na opravu záruka, myslím že 1 rok na obyč a s co-axialem 2 roky
  8. chybička se vloudila první dvě jsou stejný místo jedné z nich patří tato
  9. jo ještě když sem doma procházel nepořádek tak sem tam našel primky s kilbrem 52 ale udajně by to měl být nějaký zkušební tip, má číselník bez nápisu, ale hlavně má tlumiče náruzu na setrvačce,jestli se stím už někdo setkal tak bych mě zajímalo co jsou opravdu zač,díky.
  10. přesně tak je to odetailech a kdo zná ty strojky ze všech stran tak ví jak vypadají,nejen rozdíl mustku ale třeba taky brus na mustkách je jiný u 50 a 52 ......
  11. fotky bych měl mít zítra nebo ve středu tak to sem dám.
  12. taky podle těch co sem vyhrabal doma,tak tam mám kalibr 50 a mám tam číselník co sem tady ještě neviděl i to pouzdro je jiný než je tady na fotkách a ani na stroji ani na poutře není žádné číslo.
  13. no podle stránek primu má kalibr 52 jinej mustek než 50 a na tý fotce je mustek kalibru 52.
×
×
  • Vytvořit...