Přejít na obsah

villain83

Členové_50
  • Příspěvky

    10 234
  • Registrace

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

villain83's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Uvádí tam někde váhu, nebo špatně koukám? Docela by mě zajímalo porovnání s ocelovým pouzdrem. Pokud je to autentický, tak si to zcela jistě ženicha najde, vo to bych se nebál.
  2. Jasne, jak psal kolega, v quartzu mas tech moznosti mraky. U tech SBDX014 je to cely trochu jinak, jsou to moc pekny hodinky, ale uplne jiny, nez 011, tam je shodnej tak rozmer pouzdra a kalibr, jinak skoro nic. Zalezi na tobe, jakej material shroudu preferujes, jaka barva se ti vic zamlouva, jakej tvar rucek a indexu bys radsi. Chtelo by to hlavne ty hodinky videt a zkusit nazivo.
  3. Pokud chces automat, vrele doporucuju SBDX011 aka Emperor tuna. Skvelej kalibr, titanovy monocoque pouzdro, rucky a indexy podle prapuvodni verze grandfather tuna se strojkem 6159. Navic je to, pokud se nepletu, jeden z mala modelu, ne-li jedinej, v novejsi produkci, kterej ma shroud potazenej PVD a ne keramikou, takze nehrozi zadny praskani/loupani. Genialni hodinky, sam je mam cca 8 let. A nebo pak limitku SBDX005, ale ta se shani dost ztuha. No a nebo proste stary grandfather 6159-7010...
  4. Jo, hranaty hodinky pekelne klamou telem. Ja mam docela silny zapesti a vzdycky se mi libily Heuer Monaco. Kdyz jsem je kdysi zkousel, uplne jsem cumel, jak na my ruce vypadaly velikansky, pritom papirove to tak vubec neni.
  5. Martine, ja to tady tak pozorne nesleduju, omlouvam se. Uz se nekde resilo, co sis to teda poridil za vysneny hodinky?
  6. villain83

    ATOMOVKY

    Souhlas, taky mam uz nekolik let od Janka takovyhle single pass remeny z shell cordovanu. Je to skvelej matros.
  7. villain83

    Vaše první Rolex

    Aha, takhle vono to je. To je dobre, ze ses nasel v keramikach, ja to mam presne naopak. A tak je to spravny. Hodinky jsou prece v prvni rade vo pocitech...
  8. villain83

    Vaše první Rolex

    A ja nevim proc, ale vzdycky jsem si myslel, ze mas keramiky, ne plechovky...
  9. Skvely hodinky, na ty moc rad vzpominam.
  10. Nevím, proč mi tam nejde zvuk, ale pro představu to asi stačí...
×
×
  • Vytvořit...