Přejít na obsah

Zeeberdee

Členové_50
  • Příspěvky

    485
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Zeeberdee

  • Datum narození 4.2.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega, Zenith, Stowa a Prim

Návštěvy profilu

3 836 zobrazení profilu

Zeeberdee's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Jeste jednou diky, ja bych si tyhle barvy nikdy nevybral, ale ted, kdyz to vidim, tak nemohly byt lepsi, a ta uprava cepele je proste bozi.
  2. Diky moc, nuz je genialni, je filmovej, jako z komiksu
  3. Taky odeslano, diky moc, uz se na nej tesim.
  4. Zeeberdee

    IWC BP

    Ahoj, rad bych zkusil IWC BP 7 days, koukam po nich dlouho. Zkuste nabidnout.diky.
  5. A je to vazne tak hrozny? Terasa navazuje primo na portal, bude to jen teply nebo to bude tak zhnout, ze se na tom nebude dat byt?
  6. Ahoj, pokracujeme se stavbou domu a cekaji nas v breznu exteriery. Mame atriovej dum a zvazoval jsem do atria terasu z WPC. Vjezd a vchod do domu bude z betonovy dlazby. A mam takovej napad dat tuhle dlazbu i na terasu do atria, zadny betonovani, jen ulozeni do sterkovyho loze. Terasa nebude zastresena, jen sezonne plachtama. Je to velka pitomost? Proc bych to nemel delat? snad by to mohlo vypadat takhle
  7. Díky za odkaz na appku, vyzkouším. Takže abyste viděli, že jsem si od Vás něco vzal, vidím to takhle. Koupím podložku pod stávající bezdrátovou myš. Která je sice nahovno, ale zkusím, co podložka udělá. Jedná se o dřevěnej stůl, které je udělanej.v retrostylu z fošen, který mají mezi sebou ještě 0,5cm mezery. No na práci je to katastrofa. Pokud má fošna 15cm, tak ta myš prostě moc prostoru nemá. K tomu ještě struktura dřeva. Takže snad ta podložka, tu dám i pod klávesnici, zakryje nerovnosti mezi fošnami a taky ty díry. Díky Apple si naprogramuju stávající klávesnici a poladím si myš, zkusím si to prostě co nejvíc udělat k obrazu svému. Pokud ani tohle nevyjde, nebo prostě budu nasranej víc než teď, tak zkusím ten Magic Mouse nebo ten Logitech. Ten externí trackpad nebo jak se to jmenuje se mi nezdá a nechci to na stole. Pokud jde o klávesnici, díky za odkaz na nuphy. Vypadá to hezky. Jen mi to přijde za raketu. Což ale originál mackeyboard taky je. Jen malá poznámka k Macu a tomu o serióznost práce. Taky si myslím, že bez velkého monitoru prostě hodně dobrý podání člověk nenapíše. Nejde to, Nevím proč, ale nejde to. Ale i když mám Aira 13tku, tak ta práce s trackpadem a klávesnicí jsou tak boží, že prostě rozdělení na několik ploch, přelítávání mezi nima, super odezvy, další gesta k tomu, dobrý nastavení Finderu, pohodlný psaní, který snese fajn rány do klávesnice, člověka prostě baví. A dá se to. Ne pořád, na každej den a celou pracovní dobu 12 hodin, ale po dobu covidu nebo boreliozy jsem byl překvapený, jak efektivní s malým macem jsem byl. K tomu tiskárna brother, která bezdrátově vytiskne z iPadu, iPhonů i Macu ve vteřině. Co všechno jsem na něm upravil, kolik podání jsem napsal, s iPhone jak jsem skenoval, podepisoval a všechno si to parádně rozumělo. A to jsem to vždycky zaklapl, nic neřešil, pak otevřel a hned ve vteřině pokračoval v práci. Jasný určitě by to šlo i třeba s asusem (se kterým mám jen ty nejlepší zkušenosti), ale prostě takovou zkušenost jako s macem nemám. Sečteno a podtrženo. Díky, pomohli jste mi.
  8. No jasny, mam to pres napajeny dock, slo mi ale o tu, jestli bych si nejakou mysi a klavesnici mohl pomoct k dobre fungujici sestave. Navic za situace, kdyz potrebuju k tomu mys, ktera se mi dobre vyrovna s nerovnými povrchy.
  9. Diky, za tipy. Kazdopadne original mys od apple je teda pitomost, chapu to spravne, a original klavesnice od jabka je asi taky kravina. Proste s macem se mi pracuje skvele, MS office na tom vali snad lip nez na win, tak jsem si rikal, aby se mi ta prace na tom co nejvice priblizila pri praci s externím monitorem.
  10. Ahoj, potřeboval bych poradit s nákupem myši k Macu, kterej mám připojenej k externímu monitoru. V práci mám na myš vcelku nerovný povrch. Stávající myš je katastrofa. Má smysl koupit Magic Mouse nebo si vystačím s něčím mimo apple za míň peněz a lepší funkčností? K tomu mám ještě klasickou externí klávesnici, kde si asi budu muset upravit zkratky, aby to šlapalo jak klávesnice na Macu, nebo i tady jsem odkázanej na originál externí od Apple? Spíš jestli to jde nebo ne se mi jedná o Vaše postřehy. V zásadě potřebuju, aby to všechno hezky fungovalo jako teď na Macu, ale v rámci uspořádání s externím monitorem. Díky
  11. Ok, mlcim. Asi tomu moc nepomuzu, ale ja ho fakt nechtel nasrat. Jen me to zajimalo. Samozrejme mam k jeho praci velkej respekt a jsem moc rad, ze se do toho pousti.
  12. Ja poslal prachy bez nicku, snad to neva, abych to stihnul
×
×
  • Vytvořit...