Přejít na obsah

ganter

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

ganter's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdědil jsem hodinky po dědovi, dostal je někdy v období druhé světové +- 5 let. Kupovány nové. Cotoě za typ? Co s tím? Provádí Hanhart renovace svých hodinek?
  2. Zdravím Čtyři roky jsem tu nebyl, takže hned k věci: Zdědil jsem po zesnulém dědovi (čest jeho památce) PS2 se zelenými indexy a nevím co s tím. Odnést hodináři na vyčištění a rozborku? Kolik by tak mohlo stát je uvést do koukatelného stavu? Oproti tomu, co se prodává na aukru, vypadají velmi zachovale. Netuší někdo přibližně z jakého mohou být roku? Ď. P.S. Na internetu jsem nikde nenašel nějakou lehce obsáhlou historii modelů prim. Google je zaflákán odkazy na aukro a bazoš. Nezná někdo dobrou stránku?
  3. Louis Erard Héritage Classique vypadají moc pěkně, díky za tip. Hm, asi to opravdu vypadá aspoň na dvoje hodinky
  4. upřesňuji hodinky na oblekovky. je nějaký důvod pro kožený řemínek?
  5. ORIS vypadají dobře, tyto se mi líbí, ale jsou už trochu nad cenou http://www.hodinky-k...5-MB-I8239.html Líbí se mi hodinky do modra, zejména s modrou lunetou..
  6. Díky moc všem za odpovědi. Jestli sportovní nebo k obleku? Stopky nepotřebuji, spíš k obleku. Přemýšlel jsem ještě třeba o tomto: http://aukro.cz/item...rasny_stav.html Má to cenu?
  7. Ahoj, chtěl bych si udělat radost a koupit hodinky. Chci aby byly nové, mechanické, ne quartz, vodotěsné aspoň do třech metrů, kdybych spadl do vody a pokud možno swiss made. Cenové rozpětí 10 až cca 20 tisíc, v případě nějakých opravdu dobrých možno trochu přidat. Upřednostňuji kvalitu před značkou, v hodinkách se moc nevyznám. Předběžně jsem vybral tyto dvoje, ale samozřejmě každý další návrh přivítám: http://www.hodinky-d...ce=7&category=/ http://www.hodinky-d...&s=1-u&all=1-m/ Díky
×
×
  • Vytvořit...