Přejít na obsah

Stormy

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Stormy's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Proč ne Pierra? Dnes jsem viděl dva pro mně (naprostého laika) vzhledově velmi hezké kousky.
  2. Indiáni chytili cestovatele z Evropy, přivázali ho nahého ke stromu, penis mu natřeli medem a odešli pryč. Po chvilce vyšel z lesa obrovský grizzly. Běloch s infrarktovým stavem křičí: "Medvěd, pomóc, medvěd, medvěd, medvídek, medvídeček, mazlík, mazlíčku můj..." "Kamaráde, já ti mám podezření, že mi za ženou chodí rybář." "A jak jsi na to přišel?" "Jednoho dne jsem přišel do ložnice, odhrnu peřinu a tam jsou v posteli nějaké šupiny." "Já mám zase podezření, že mi za ženou chodí řezník." "A jak ty jsi na to přišel?" "No, to přijdu do ložnice, odhrnu peřinu a tam je řezník." V ložnici před zrcadlem stojí manželka a prohlíží se: "Ach jo, ta kůže je nějaká scvrklá a ta ňadra mám už taky povadlá, zadek je jako vymačkaný citron a tady mám už tak vidět celulitidu a jak mi jsou vidět žíly! Ježíši, já jsem hnusná!" A z postele se ozve manžel: "Ale zrak máš stále dobrý!"
  3. Ty Orienty vypadají dobře, dávám je do výběru
  4. Nahlodáváte, nahlodáváte. Jdu se dívat
  5. Podle internetu by snad měly být pánské - doufám ad nákup - s internetovýmí obchody v ČR zkušenosti mám, s E-bay atd bohužel a trochu se toho bojím.
  6. Dobrý den, po dvoudením procházení chronomagu jsem se odhodlal požádat Vás o pomoc. Potřebuji pořídit "oblekové" hodinky, pokud možno s těmito parametry: cena do 3000,- Kč při nákupu v ČR včetně internetu (suma je opravdu maximální, nedá se svítit ) jednoduchý design (ne chrono, vteřinovka ne mimo střed, nemusí být vůbec) datumovka (je výhodou, ne podmínkou) ocelové pouzdro, větší rozměry výhodou raději kožený tah strojek v této cenové relaci asi bateriový sklíčko nerozhoduje ciferník černý nebo bílý, v krajním případě tmavě modrý Zatím uvažuji nad: Jacques Lemans Birmingham 1-1311A Timex T2D431 Boccia Titanum 3511-01 v tomto pořadí. Moc díky za jakoukoli reakci, snad nikoho neurazím
×
×
  • Vytvořit...