Přejít na obsah

Molnys

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

Molnys's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím všechny, před měsícem jsem si koupil výše zmíněný kus. Absolutní spokojenost, vše funguje. Jen se mi zdá, že (nejspíše) spínač automatického osvětlení je nějak hlasitý. Do dneška jsem si toho nevšiml. Oproti PRW 2500 je to o dost hlasitější. Tak bych rád někoho z Vás požádal, zda když má z řady hodinek Master of G, o jakousi kontrolu pro porovnání. Ta hlasitost je větší než když se něco šteluje korunkou (takový to cvakání korunky). Předem děkuji za pomoc.
  2. Tvůj syn má náhodou super vkus:))) (popravdě z nekterých příspěvků jsem si málem učůrl smíchy)
  3. Díky za tip. Vždy je pokládám na dýnko. Tak je znovu přesně nastavím a budu je pokládat dýnkem vzhůru. Popravdě jsem na výsledek zvědav.
  4. No není to můj šálek kávy, ale jsou hezké. Gratuluji a užívej si jich.
  5. Tak jsem si přesnost zkusil zjistit. Nastavil jsem je přesně podle atomového času a po týdnu ukazují o 18 sekund více (což je přibližně 2,5 sekundy denně). A tímto se chci zeptat, jestli je to dobré a nebo popř. zda se to dá i zlepšit?
  6. pokud bych mohl, potřeboval bych se zeptat, na co je ta červená tečka u toho dýnka mně to tam nejde vložit, hergot edit: to foto
  7. no k tomu fotu se radši vyjadřovat nebudu, protože to neumím
  8. Tý jo, tys mi teď udělal velkou radost . Uff... edit: chyba v textu
  9. Takže říkáš, že z těch malých si hlavu "až tak" dělat nemusím ?
  10. Díky. Už jsem to vlákno našel a není na tom nic složitého. No ale pro jistotu se poptám v hodinářství, abych něčeho nelitoval a nemusel se .
  11. No já jsem je od chvíle, co jsem je dostal nosil (vyjma asi pěti dnů) pořád, tedy ne v noci samozřejmě. Na sponě je už ale takový decentní (jen při drobnohledu) škrábaneček . Mimochodem dá se to opravit?
  12. No ještě jsem neviděl ani jedno DVD, ale jedu na 22 dní do Jáchymova do lázní, tak si to nechávám až tam (každý večer jeden ).
×
×
  • Vytvořit...