Přejít na obsah

m.dvorak

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega,eterna

Návštěvy profilu

2 873 zobrazení profilu

m.dvorak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. m.dvorak

    Longines 18k

    Dobrý den. Chtěl bych se zeptat , zda si někdo pamatuje , jak hodinky vypadaly? Nemohu načíst obrázky . V roce 2011 mi byly odcizeny Longines 18k bílé zlato kalibr 13.33.
  2. Dobrý den Poznává někdo tento typ hodin? Na první pohled to vypadá, že jsou z automobilu nebo auta. Případně mohou být i z letadla. Rozměr mají přibližně 10x10 cm.
  3. Zatím to tak vypadá, že jich víc ani nebude . V různých článcích jsem dohledal pouze šachové hodiny, ale že by se vyráběly i budíky,tak to nic
  4. Zdravím všechny nadšence starých budíků. Po dlouhé době jsem se doma přehraboval ve starých bednách, které jsem před lety dovezl od jednoho Brněnského hodináře a našel jsem tam sbírku zajímavých budíků. Vypadá to, že se jedná o předválečné kousky. Snažil jsem se o nich zjistit víc, ale nikde nic. Kdyby někdo znal historii o budících značky solora , tak dejte kdyžtak vědět. děkuji
  5. Ty svoje jsem koupil už před více jak 10 lety. Měl to ve sbírce jeden Brněnský hodinář , který zemřel. Dědictví probíhalo tak , že co bylo ze zlata se roztavilo a zbytek už nikoho nezajímal. Bylo tam právě dost zajímavých kousků, které na to na první pohled nevypadaly.
  6. Jojo,foto z Aukra. Někdo to koupil za 17tis. Jinak podobnost v průměru hodinek, postavení vterinovky , typu pouzdra 2 pláště, postavení sériového čísla a loga ve stejném stylu.
  7. Našel jsem právě tady tyto hodinky. Jsou docela podobné
  8. Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli tyto hodinky jsou nějaká předělávka z kapesních hodinek nebo originál? Vše je značeno i s výrobním číslem. Plášť 0018024 Strojek 0013495 Průměr hodinek je 49 mm bez korunky. Korunka není původní.
  9. Dobrý den. Nevíte výrobce těchto strojku a hodin. Děkuji za informaci
  10. Mě se zase dostaly do rukou tyto zajímavé hodiny. Nikde jsem nenašel podobný tip. Ještě sehnat závaží a vterinovku je to super. Gustav becker p27 z roku 1890.
  11. m.dvorak

    Hledam hodinky

    hodinar se jmenuje pan cimburek. Tady je dokonce jeho odkaz na stranky kde nabyzi opravy hodinek http://www.hledat.cz/detail/604704-karel-cimburek . Pri posledni navsteve se mi podarilo jeste zjestit,ze nema dokonce ani zivnost na to co dela.
  12. Zdravim, asi tak pred 2 mesici jsem daval jednomu hodinari na zpraveni 6kusu hodinek. Kdyz sem si pro ne po delsi dobe prisel tak mi dal jen 4 hodinky. Tvrdi ze jsem mu jich vic nedal. Dam odmenu za informace ktere povedou k nalezeni hodinek. Jestli jste nekdo v minulych dvou mesicich koupil tyto hodinky,tak dejte vedet. Nebudu je chtit vratit,tady jsou jedny z nich
  13. Podedil sem tyto hodinky. Zitra je mam prodavat za 5000-6000 kc. Tak bych chtel vedet jestli nedelam chybu,abych toho casem nelitoval. Dekuji za kazdou informaci.
  14. za dve krabicky bych to mozna bral, kdybych neprestal kourit.
×
×
  • Vytvořit...