Přejít na obsah

Olaf

Členové_50
  • Příspěvky

    245
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Všechny je mám rád.

Návštěvy profilu

4 886 zobrazení profilu

Olaf's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Omlouvám se za up, ale je nutný a jsem snad stále nahoře. Ctěný člen mě upozornil, že odkaz výše nefunguje, přikládám radši (snad) správný, a kdyby i ten nešel, apartmán se jmenuje StayEasy Apartments Vienna A#2 a nachází se na 42 Ameisgasse 2. https://www.booking.com/hotel/at/stayeasy-apartments-vienna-a-2.cs.html Na revanš a nabuzení cestovací horečky přikládám dnešní fotku z Šimly.
  2. Guten Tag, liebe Forianer, tonoucí se Chronomagu chytá, tak zkusim štěstí, co kdyby náhodou. Na příští víkend od pátku 29.3. do neděle 31.3. mám rezervovaný hezký apartmán pro dva lidi ve skvělé lokaci ve Vídni za super cenu. Bohužel nám ale do toho něco vlezlo, nemůžeme jet, a storno poplatek je ve výši ubytka, takže nesmysl. Celková cena vč. všeho pro dvě noci byla 152 EUR, za dalších 40 EUR je možné být tam se psem. Pro Chronomágy nabízím za 120 EUR (nebo CZK ekvivalent). Apartmán se nachází 10 min. pěšky od Schönbrunn parku, parkování v okolí za rozumný peníze, 400m od nádraží, 600m od metra, skvělý recenze. https://www.booking.com/Share-FGD5dM Je škoda, aby to propadlo, pro romantickej pobyt se slečnou či slečnem ideální. Na Chronomagu jsem 15 let, mraky pozitivních recenzí, neni se čeho bát. Rezervace je přes booking, nějak to zprocesujeme. Díky za pozornost a s pozdravem ze Šimly v Himalájích Olda
  3. Ahoj, Simbian nemá své vlastní hodnotící vlákno, což je škoda. Měli jsme spolu tu čest na drobné transakci nehodinkového charakteru, něco ode mne kupoval, a vše jako na drátkách: jasná a rychlá komunikace (ode mě, ehm, bohužel ne tak swift anžto práce), rychlá platba, info obratem po převzetí zásilky. Díky za fajn drobnej obchod a kdykoliv rád znovu.
  4. Ahoj, zakládám hodnotící vlákno Brushiemu, anžto si ho rozhodně zaslouží. Coby kupujícího ho můžu jedině doporučit, rychlá a jasná domluva, platba provedena expresně, vše ok, na jedničku, děkuji za fajn transakci a ať Diplomaty slouží. S pozdravem Olaf
  5. Tom představuje coby kupující ten starej dobrej chronomag. Rychlá a jasná domluva, není o čem - kdykoliv rád znovu. Děkuji za obchod a ať Ti tikají. Neváhejte, Tom je 1A kupující.
  6. Cuba, oficialmente República de Cuba, es un país soberano insular, asentado en las Antillas del mar Caribe. El territorio está organizado en quince provincias y un municipio especial con La Habana como capital y ciudad más poblada. Pero Cuba es también un chronopacient checo y es un placer hacer negocios con el, acuerdo rápido, transferencia rápida, todo bien, gracias por la super transacción. (S Cubou je radost obchodovat, coby kupujícího ho mohu jedině doporučit, rychlá domluva a platba, kdykoliv znovu, díky).
  7. MrGase coby prodávajícího můžu jedině doporučit, skvělá komunikace, rychlý odeslání, hodinky dle popisu. Díky a kdykoliv znova.
  8. Nehodinková transkace, ale plně zasloužená pochvalná slova kolegů nade mnou - naprostá radost obchodovat, skvělá komunikace, nevídaná ochota a skvělej pokec jako bonus. Starej dobrej chronomag. Díky ještě jednou a kdykoliv rád znovu.
  9. Po letech druhá, a opět velmi pozitivní zkušenost s Pavlem, tentokrát oboustranná výměna. Naprosto férovej a nadstandartní přístup, rychlá a jasná komunikace, do puntíku přesnej popis. Svou část dealu Pavel splnil a zboží mi poslal dokonce ještě předtím, než jsem já odeslal svůj předmět výměny... Pavla mohu jedině doporučit, děkuji mu za fajn transakci a příště kdykoliv zase rád.
  10. Zakládám hodnotící vlákno pro "tencoktomubyldonucen", je s námi na fóru již nějaký ten pátek, zatím ho nemá, a rozhodně si jej zaslouží. Coby kupujícího mohu "tencoktomubyldonucen-a" jedině silně doporučit a znovu mu poděkovat za bezproblémovou a rychlou transakci, s na chronomagu klasicky fajn pokecem. Nutný disclaimer: K sepsání mé zkušenosti jsem nebyl nikým donucen a činím tak na základě vlastního uvážení a svobodné vůle.
  11. Teprve s odstupem týdne jsem schopen posbírat mysl a slova z nadmíru pozitivní zkušenosti s Potvorem, paní Potvorovou a malými Potvorčaty, získané u nich, v Potvorově, při transakci prodeje švýcarských ráčmenů, abych konečně mohl recipročně oplatit stejně pozitivní mincí Potvorovo hodnocení mé maličkosti. Potvor byl prodávajícím hodinek nesmírné kvality i nádhery, jejichž popis v inzerátu neseděl na 100, ale rovnou na 130%, vše mi Potvor jasně sdělil ve fajn konverzaci předem, nic nezatajil (jako o výslechu v televizní detektivce), trpělivě vyčkal mého návratu z dovolené s CK Cháron, můj ošklivý cenový protinávrh noblesně akceptoval, a jako bonus způsobil budoucí trauma mé peněžence prezentací svých absolutně nádherných ostatních hodinek (s důraznou výhradou proti odporným Longines Sport, těm věčnou hanbu, hodit do strusky a zapomenout, fuj! Že je Potvor je schopen vzít na milost budiž potvrzením jeho charakteru). TLDR: Toto je ten starý dobrý chronomog, ono mýtické fórum džentlemanů, kde je radost spolu cokoliv řešit, silně doporučuju a kdykoliv znovu rád!
  12. Honzu jako kupujícího můžu jedině doporučit, rychlá a jasná domluva, blesková platba. Díky a příště klidně znovu.
  13. Díky Laďovi za fajn a rychlej obchod, coby kupujícího ho můžu jedině doporučit, rychlá, jasná domluva, platba obratem, takto to má vypadat. Díky a někdy rád znovu.
  14. Hodnotím coby kupující: rychlá, jasná a skvělá komunikace, rychlý odeslání, vše naprosto ok, doporučuju a děkuju.
  15. Co dodat k harcovníkovi fóra? Z pozice kupujícího skvělej průběh, hodinky v reálu dle popisu, kdykoliv rád znovu, neváhejte a točte. Těšim se na příští vostrej Birell.
×
×
  • Vytvořit...