Přejít na obsah

raider

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

raider's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. O půlnoci se mi úplně nové hodinky nepřetočily na nové datum.Zůstaly mezi 13 a 14.To asi nebude normální.
  2. Hm..,tak dakasport gratuluju.Tomuhle se říká "opravdu chlupatá ruka"
  3. Mě přišli hodinky z tohoto e-shopu dnes.Taky mi připadá to balení nějaké chudé.U značkových hodinek za skoro 3 tisíce jsem možná naivně čekal nějakou originální krabičku a ne že budou omotané kolem nějakého plastového podstavce a v igelitu.Žádné poškrábání jsem naštěstí zatím nenašel.Počkám pár dní jestli půjdou přesně a kdyžtak je vrátím
  4. Ty brďo teď jsem narazil na zajímavé hodinky.Že bych zrušil objednávku? http://www.tophodinky.cz/romanson-tm4131hm...odinky-336.html Ó jak opulentní!
  5. No proto jsem se snažil koupit co nejlevněji,ale zároveň kvalitně,aby mi kdyžtak zůstalo na nějaké Grand Seika,nebo Omega.
  6. Tak nakonec jsem to vyřešil šalamounsky a objednal LORUS RJN45CX9 Titan Chronograf,za sympatických 2.700.No a začínám pomalu pokukovat po mechanických hodinkách
  7. Chtělo by to nějaké rozhřešení co je to vlastně za značka.Jaké to obsahuje kalibry.Jelikož funguje jenom secco.cz a nic jiného a nikde na zahraničním webu ani slovo,soudím,že to bude asi nějaká česká firma.Ceny podezřele nízko.Má někdo nějaké pozitivní zkušenosti?
  8. Hm,nejsem milionář.Rád bych spíše odpověď na svou otázku.
  9. Chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl v přesnosti quartz strojků Casia v porovnání třeba s Rondou(Quartz) nebo Citizen.Jedny vyhlédnuté Casia bych bral,ale pokud by na tom z přesností oproti Citizenu nebo Rondě byli na štíru,tak si raději nechám zajít chuť.Nejlépe kdyby měl někdo dříve Casia a teď si koupil něco "přesnějšího" mohl by poreferovat.Dík
  10. A co tohle:Seiko Titanium Kinetic např. http://cgi.ebay.co.uk/Seiko-Titanium-Kinet...bayphotohosting to by jste mi schválili?
  11. Já jsem měl za to,že tohle je už podle nadpisu "Chronomag fórum-svět příznivců hodinek" fórum pro všechny příznivce hodinek,nejen fórum pro příznivce mechanických hodinek.
  12. Tak nevím +/-10 sekund za den mi připadá šílený.Myslím že snem všech hodinářů vždycky bylo vytvořit dokonale přesné hodinky.Teď když se to konečně podařilo tak se to nikomu nelíbí.
  13. Chci si koupit své druhé hodinky v životě a jsem dost na vážkách co vybrat.Limit jsou 4.000 kč.V téhle cenové kategorii dostanu vždy jen něco z toho co bych chtěl.1 možnost absolutní přesnost ale zase horší renomé značky-CASIO-WAVE CEPTOR WVA-210DE-2AVER(http://www.obchod-hodinky.cz/casio-wave-ceptor-wva-210de-2aver.html). 2 možnost vynikající materiál:celotitan+safír u PULSAR - PXH321(http://www.obchod-hodinky.cz/pulsar-pxh321.html) 3 možnost perfektní design ESPRIT - EQUALIZER BLUE METAL CHRONO 4260635(http://www.obchod-hodinky.cz/esprit-equalizer-blue-metal-chrono-4260635.html).Co by jste mi doporučili?Nějaké vyjádření k těm značkám.Dík
×
×
  • Vytvořit...