Přejít na obsah

Jackie Treehorn

Členové_50
  • Příspěvky

    160
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

3 683 zobrazení profilu

Jackie Treehorn's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jj vlnky jsou super, škoda že je nemaj nový aqusi (nepočítám PRO4000, ty jsou boží), ty maj ty cifry celkem nudný, i když některý limitky jsou taky dobrý, třeba bajkaly.
  2. Narazil jsem tady na diskuzi o panu Tichém, tak bych se rád podělil i o svou zkušenost. Před více než 20 lety jsem si u něj zakoupil své první švýcary, byly to Wenger Comando v baterce - na mladýho kluka prďácký hodinky řekl bych, i když jasně dneska je doba někde jinde. Jednou se mi stalo že jsem je vytopil, což hodinky odnesly tak, že přestaly jít stopky a tak jsem je zanesl k p. Tichému na servis. Mluvil něco ve smyslu, že tyhle baterkový strojky jsou zalisovaný a že nemůže slíbit, že to půjde rozdělat a zprovoznit, ale že se pokusí. Pro hodinky jsem se zastavil v domluveném termínu, opravu zaplatil a hodinky si odnesl. Hned před obchodem jsem si stopky chtěl vyzkoušet a světe div se nefungovaly. Tak jsem se hned vrátil a že kde se stala chyba. Chvilku čuměl jak puk a že to tam mám teda ještě nechat a že se na to ještě podívá. Podruhé jsem přišel v dalším domluveném termínu a on že hodinky jsou hotové, že tam dal novej strojek a že 3000 (nebo tak něco už si to nepamatuju přesně, je to opravdu dlouho). No to jsem už pro změnu čuměl jak puk já. Jak někdo může udělat tak zásadní opravu, která násobně převyšuje předpokládanou cenu opravy, aniž by to konzultoval se zákazníkem jsem nepochopil dodnes. Nicméně opravu jsem zaplatil a hodinky si odnesl. Druhá má zkušenost je ta, že jsem si k p. Tichému donesl g-shocky na výměnu baterie. Baterku vyměnil a já byl spokojen, avšak až do další výměny baterky. To už jsem si řekl že na to kašlu a baterku si vyměním sám. Hodinky jsem rozšrouboval a nestačil se divit. Ten vocas tam dal asi o centimetr delší těsnění a aby mu to vyšlo zašroubovat tak na těsnění udělal takovou smyčku. Dodnes nechápu jak se mu to povedlo a dokonce to těsnilo. Nicméně brácha má taky několik zkušeností. Jednou tam nechal servisovat Primky a chodili pak snad i dobře, ale při dalším servisu se od jiného hodináře dozvěděl že se v tom muselo hrabat nějaký prase, že to bylo akorát politý olejem a nic víc. Ale abych jen neplísnil, brácha u něj nechal vyservisovat mechanický Fortisky a ty pak chodily jak z praku, to se nikomu před tím nepodařilo. Stejně tak velice pěkně vyservisoval jedny vintage pilotky, na které si jinde netroufli. Takže bych to viděl tak, že ano, že umí, ale když nemá náladu tak no to pěkně sere. Sečteno podtrženo nemám na takovou loterii chuť a raději zajedu do Jihlavy. Omlouvám se trochu jsem se rozepsal a asi to sem ani nepatří, ale jen jsem reagoval na příspěvek výše.
  3. Oris nikdy quartz ve svejch hodinkách neměl☺. Jinak za mě Hujerky dobrý.
  4. Mě se teda nelíbí ani na druhý, třetí a nevím kolikátý pohled. Vemte klasický potápky, přejeďte je tam a zpátky parním válcem a máte z toho LHC. Tak asi takhle nějak na mě působí.
  5. Tak nakonec ze třech měsíců byly čtyři, ale choděj pěkně, za týden udělali + 20s. A cena 6300 včetně přetěsnění a článku tahu.
  6. Tak jsem neodolal a po hoodně dlouhé době pořídil i něco digitálkovýho
×
×
  • Vytvořit...