Přejít na obsah

matt

Členové
  • Příspěvky

    21
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tag Heuer

Návštěvy profilu

3 085 zobrazení profilu

matt's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Náhodou se zrovna chystám tyhle hodinky tamtéž také koupit (IMHO jedny z nejkrásnějších aktuálních Tissotek a současně krásné oblekovky za dobrou cenu). Mohl bych tě poprosit o nějaké podrobnější info, jak proběhl obchod s Watchshopem - jak jsi platil, za jak dlouho hodinky dorazily, zda bylo v balení vše v pořádku atd.? Díky! (Na Watchshop už jsem tu četl více pozitivního hodnocení, takže od něj nečekám cokoli podobného, co se odehrálo tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9677-pozor-na-wwwauthenticwatchescom/page__hl__authenticwatches.com , ale za každé hodnocení budu rád )
  2. Dokonalé (zvláště některé detaily, třeba "obličej" na Patrimony Traditionnelle Perpetual Calendar Chronograph). Osobně bych se nebál, že s tímhle na ruce bych vypadal jak dědek, právě naopak. A klidně bych zůstal u "klidné síly" nakomplikovaného prvního modelu.
  3. Tedy, pokud pujdete nekde po Praze na pivessona, s Kikim, Kibim nebo kymkoliv dalsim, tak bych se docela rad pridal, protoze konkretne po Arcadiich uz nejakou dobu pokukuju a uvital bych poradne si je prohlednout
  4. Tohle je opravdu podle zakona mozne?? Nerozumim..
  5. Ok, nemam tu zkusenost (taky nejsem zadny zavodnik a ten rozdil bych nejspis nedocenil), M3 nebo MBC AMG jsem neridil, jen rikam ze ISF jsem se projel a byl jsem unesen Mimochodem, jak se k tomuhle clovek dostane? Musi se projezdit bavorakama jako s hodinkama, kdy se clovek ma postupne "pronosit" az k nejvyssim modelum a znackam?
  6. Jeste bych pridal soucasny MB-C, ktery je IMHO (alespon zvenci, protoze s BMW 3 jsem zatim nejel) hezci nez stredni trida bavoraku. Ale kdyz uz se sem motaji ti Japonci, mne uz pred casem zaujal Lexus, vedle jinych modelu predevsim IS F se svym petilitrovym osmivalcem a dokonalym osmivalcovym automatem ( http://www.zavolantem.cz/testy-aut/lexus-i...dokonala-hracka ). A pri soucasne cenove politice ceskeho lexusu je to zajimave i cenove..
  7. Tyhle jsou opravdu nádherné!
  8. Znam majitele jedne vetsi firmy, asi dva tisice zamestnancu, docela slusne za vodou. Tenhle starsi pan ma doma Rolexky a MontBlancy, ktery dostal k nejakejm narozeninam nebo co, a nikdy je nemel na ruce. Zato nosi repliky znacek typu IWC a Breitling, a ma radost, ze je poridil za padesat dolaru nekde na plazi. Vzhledem k tomu, ze ve spolecnosti, ve ktere se pohybuje, nejsou ty "opravdove" hodinky techto znacek zadnou vyjimkou, mam pocit, ze nikoho ani nenapadne, ze by mohl nosit padelky.
  9. A co pouzit kuryrni sluzby typu TopTrans? Ja tedy vetsinou nic nikam posilat nepotrebuji (radeji osobne), ale znami si je nemohou vynachvalit (at uz tuhle konkretni firmu, nebo ruzne dalsi), a prostrednictvim posty by uz nikdy nic neposlali - je to na dlouho, drazsi, vetsi riziko.. Nicmene osobne jsem mel svou posledni zkusenost s Ceskou postou vcelku pozitivni, a to kdyz jsem si sel zjistit stav sveho bodoveho konta - coz me potesilo natolik, ze jsem o tom hned psal clanek http://www.zavolantem.cz/clanky/ceska-post...uje-czech-point
  10. matt

    Einsteinovy hodinky

    A jdou? Tedy ne že by to něco znamenalo když je čas ten čtvrtý rozměr.
  11. Občas se otočím v nějakém bližším Německu (Dresden, Regensburg) a Skageny tam mají snad v každém obchodě s hodinkama (pravda, znám většinou jen ty v nákupních centrech). A jako u většiny zboží tak tak o 20% nižší cena, než na stejné modely u nás.
  12. Jak jsem četl ten seznam, tak musí bejt asi docela pohoda bejt ministrem, skoro každej něco dostane. A za půl roku zase, a pak zas Ono i Primky dobrý, ale že by musely bejt podepsaný Ivanem?? No třeba se z toho stane rarita a za pár roků se to bude prodávat tady na fóru
  13. Coby uplny zacatecnik jsem zatim dosel k nekolika modelum v nizsi cenove tride, ke kterym bych se rad drive ci spise pozdeji propracoval. Nicmene jsem si jist, ze se to bude s casem menit. Tissot Le Locle (nekolik moznosti) Maurice Lacroix Pontos (asi ty s petit sekundovkou) Archimede Arcadia a uz davno jsem se zakoukal do Alba Riki Watanabe
×
×
  • Vytvořit...