Přejít na obsah

Dawe

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dawe's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Mam dotaz / prosbu - neznate nekdo znacku hodinek MOWY pripadne neco historie k teto znacce? Nasel jsem je na chate po mem pradedovi, ruzne jsem brouzdal po netu, ale nic moc nenasel. Jsou v puvodnim stavu, funkcni. Zajimal by me priblizny rok, kdy mohly byt vyrobeny. Predem dekuji za pripadne informace.
  2. ...tak jsem opet o krok dal a ted uz porovnavam strojky a rychlost kmitu. Opet z toho vychazi nejlepe Steinhart s Nav B Chrono... Jeste by me zajimalo - co kdo z vas preferuje v duelu automat x mechanika a proc?
  3. dekuji vsem za zaslane navrhy,moc jste me potesili. toto jsem presne potreboval. objevilo se tu opravdu hodne peknych kousku,nektere jsem ani neznal,napr.ty Wardy. V podstate zjistuju,ze mate pravdu - 20k je takovej naprd limit;).
  4. Zdravim vsechny priznivce krasnych hodinek. Na tomto foru se uz pohybuju par mesicu, doposud pasivne. Po precteni tuny prispevku, nazoru a novinek bych se take pridal s prosbou o vas nazor nebo doporuceni. Hodinky me doprovazeji v podstate od utleho veku, kdy jsem si jako sve prvni poridil v Nemecku digitalni Casia, coz byl na konci devadesatych let velky hit a nedostatkove zbozi. Mel jsem je mezi spoluzakama jako prvni a byl jsem na ne nalezite pysnej. Vydrzeli mi strasne dlouho, mam je dodnes, i kdyz s vybitou baterii ve skrini. Nasledovaly prvni rucickovy quartzky podobny pilotkam, ktery jsem zabavil tatovi, pak Primky, po nich potapky, u prastrejdy nalezeny kapesni svycary a tak dal. Vsechno ale vice mene hodinky v podstate neznamych znacek. Posledni rok jiz s vaznym zajmem tribim a vybiram, co by bylo to spravne na mou levacku. Pred tremi mesici jsem zmenil zamestnani a postupne se ukazalo, ze pro porizeni tech spravnych hodinek prisel jiz ten spravny cas a reprezentativni hodniky jsou nutnost. Jak se o hodinky zajimam s postupujicim casem, postupuje i jejich uroven ? coz jsem si vsiml, ze je normalni i zde na foru . Zacatky byly asi podobne, jako u ostatnich - jako prvni me zaujaly tvarem jedny Fossilky, pak jsem se zacal vic zajimat o ostatni faktory, nasledovaly Zeppeliny a Certiny no a ted uz jsem na urovni Steinhart, Archimede, Laco, Hamilto... I jsem se pristihl, jak posilhavam po Heuerech. Vys uz bych jit nechtel Co od hodinek ocekavam? ? chci primarne automaty, nebo mechaniky. Remen nebo tah je mi jedno, ke kazdemu typu hodinek se hodi neco jineho. Vyroba idealne Svycarsko, nebo Nemecko, nic jineho. Ruku mam 18 cm. Co se kriterii tyce, byla by fajn kobinace safirove sklicko, material jedine nerez ocel, datumovka (mozno i uk. dne) a pruhledne dynko. Preferuji ciste, jednoduche linie, prehlednost... Nebaziruju na tom, zda to musi byt pilotky, potapky, nebo oblekovky. Proste musi zaujmout. Hodinky chci na deni noseni do prace, kde nosim jen obleky / kosile. Ve volnem case svetr, mikina. Na sport urcite nebudou, na to mam Garminy s GPS. Pro predstavu, libi se mi treba toto: http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/aviation/pilot-auto/H64715535 http://www.hodinky-koscom.cz/cz/tag-heuer-wan2110-ba0822 Treba od Archimede nebo Steinhartu je vetsina pilotek s kriterii vyse dost povedenych. Jsem blazen do aut a motorek, i v automotive sektoru pracuju, takze z tohoto pohledu mi vychazeji zase jako nejlepsi Heuery, Tissoty a Certiny... Nebo vas napadnou i jine auto-moto znacky? Budget? U tech Heueru bych asi udelal vyjimku kuli znacce, ale jinak bych chtel do 20k. Jake jsou vase doporocueni? Predem dekuji za navrhy.
×
×
  • Vytvořit...