Přejít na obsah

Sinner

Členové
  • Příspěvky

    24
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Sinner's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Také tak. Líbilo se mi to. Nejsem nikterak trpělivý a tohle bylo hodně svižné a zase jsem se i něco dozvěděl. Tak ještě jednou díky.
  2. No jo ale to byla ebay nenakoupil skoro nikdo ale s PayPal bojuje i jeden z našich nejlepších výrobců 3D tiskáren. Tomu zas blokují příchozí platby.
  3. Upadla mi na ně motorka. ( mnohokrát) škody, poškrábané sklo rozbité sklo přetržený řemínek poškození pouzdra, ztráta vodotěsnosti Futra všeho druhu Pás v autě Hrabání se v motorech a opravy motocyklů i aut Opilecká pýcha (do nich proste nenateče, jsou to Gshocky a tak to vydrží a tak pod. )
  4. Omlouvám se za tu hrubici (víroby), napsal jsem o opravu. Snad to moderátor udělá. "atmagnetiv" v názvu je jen překlep.
  5. Ahoj vážení hodinkáři a hodináři. Chtěl bych vás poprosit o radu. Včera jsem přines tyto vintážní Doxa Antimagnetic (ve skutečnosti vypadají lépe než nafotkách) typuji je na 60léta . Ale překvapil mne kalibr. Nikde jsem ho nenašel a opravdu jsem se snažil . Je to jen nějaká modifikace tuším cal. 103? Velká ručička po nasvícení ještě trošku svítí. Mají dodrápané sklíčko a rozleštit se mi ho už moc nedaří, asi bych nechal vyměnit. Také bych jim rád dopřál pěkný řemen? Můžete poradit, případně jaký kde a u koho v Praze. Hodinky snad budou šlapat, za dvanáct hodin udělaly asi 30s + . To mi přijde docela dobré. Děkuji za každý postřeh, jsem naprostý začátečník.
  6. Jo to má opravdu něco do sebe. Asi jako kde kdo zkouším fotit, ale výsledky nejsou prezentovatelné. Nemám talent a nejsem ani nějak šikovný abych se naučil takovou tu základní rutinu. Přesto mám rád černobílé fotky, vlastně čehokoli, a klasika je prostě nádherná. A když je člověk může ještě držet v ruce na papíru, tak to žádná digi fotka na monitoru nenahradí. Na druhou stranu, díky obrovskému poklesu cen u digi a zjednodušení výroby i prezentace fotek, a v neposlední řadě také možnosti digitálních úprav, dříve naprosto široké veřejnosti nedostupných. Se objevila obrovská spousta autorů "plevele" ale hlavně také talentů kteří umí a jde jim to .
  7. S křížkem po funuse, ale ta pětka možná bude v pořádku, mě to připadá na lom světla v poškozeném sklíčku. Ale o hodinkách vím kulový, tak možná jen kecám.
  8. Nemusíš to brát osobně, to je v pořádku , A co mně týká, jel bych někam stejně, potřeboval jsem nalítat ty km.
  9. Právě jsem se vrátil z Parndorfu, jsou tam tři prodejci hodinek (bylo jích dříve asi víc, myslím že čtyři, konkrétně stánek č 10, ale ten zabral někdo jiný, místo něj je tam v jedné budově prodejní pult s korálema a hodinkami ). Nikdo nemá nic, co by stálo za to ani tam přibrzdit natož zastavit, kdybych nepotřeboval tak jako tak otestovat mašinu, byl bych vzteky bez sebe. Jeden je prodejce Swatch ti druzí dva mají všehochut. Ale jenom dizajnové kousky . Potom ještě pár hodinek v různých krámcích vždy jen jako doplněk. Mechanika případně automat ani jeden. Takže pokud nehledáte nějaké hadry na sebe tak se na to...., Mimochodem v celém tom "ansáblu" není jediná směnárna. Poroste velké nakašírované tržiště s hadrama.
  10. Děkuji Mám pár dní volna, možná proženu motorku.
  11. Děkuji, že mi to trvalo než mi došlo že koukám na dvě různé značky
  12. Použil jsem překladač , neb jazykem toho kmene nevládnu , ale byli podle mého soudu potíže s rozdílnou řek bych "nevyváženou" kvalitou, váha (200g) to je na zastavení . Jestli si vyčetl něco pozitivního, pověz a nešetři na podrobnostech, vybrané pasáže doplň tancem. budu jen rád.
  13. No tak nikdo nic nepoví? Nevadí, alespoň co jsem zjistil já. Celá značka zní Nautec No Limit, pověst ji provází hodně rozporuplná. Na blacklistu ale není viz. klik Kalibr 8850 má být upravená Eta 7750 a má potíže s kvalitou a již se nepoužívá. Prodává se jen přes internet a TV. Provenience výroby Čína registrace v Německu. Info jsem čerpal Tady a Tady a Tady Celkově vzato, jdu od toho.
  14. Ahoj, prosím můžete mě někdo prozradit co je to za značku nějaká byť kusá historie a případně osobní zkušenost s Nautec? Líbí se mi tady ten model a je blízký i mojí kapse. Ale zase si nechci naběhnout. Byli by to moje první automaty. Viz. tady klikanec Kalibr je uvedený 8850. Nemám tušení co je to zač. Ani jsem nic nevygooglil. 28 kamenů mi přijde jako opravdu hodně, navíc safír. Taky ta vodotěsnost je skvělá. Prostě mě to připadá jako hodně muziky za málo peněz.. Tak aby to nebylo dle toho pořekadla "nikdo ti nemůže dát víc než já ti slíbím" A prodejce je taky takový trochu podivný, prodává po celém internetu, ale své stránky nemá. Za každou referenci budu vděčný.
×
×
  • Vytvořit...