Přejít na obsah

bubobubo

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Plzeň

bubobubo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jj supr hodinky a moc pěkný foto, takový surový industriální. Safra, taky nutně takový hodinky potřebuju ((: a zhoršuje se to (:
  2. Je fakt že jsem v nějakym krámku v Izmiru viděl Paneraie. Ale na letišti bych si myslel, že by to mělo být OK, i dkyž u těch Turků člověk nikdy neví...
  3. Zdravím, pro zajímavost přidávám fotky z Turecka. Rolexárna v Izmiru: Omega na letišti v Istanbulu: Tissot opět na letišti v Istanbulu: Mně příspěvek přijde, že patří do tohoto fóra, ale pokud má někdo názor, že do galerie, tak ho přesunu.
  4. Jj, platil, musel jsem zasílaz celníkům podklady ohledně ceny a platby, tedy printscrean ze stránek Magrette + výpis z paypal, či něco takového jestli si dobře vzpomínám. A to clo mě celkem nepříjemně překvapilo, bylo cca 2 500,- Kč.
  5. to brett: (-: jj máme to prostě těžký, bohužel ani má polovička nevybočuje z onoho Gaussova kloboučku. Díky všem za reakce.
  6. Pro představu jak to svítí přidávám 2 fotky, zleva Archimede, Monstra,Magrette. 1. fotka je bezprostředně po nasvícení. 2. po 15 minutách. Po dalších 30 minutách to vypadá cca pořád stejně, pak už ta svítivost klesá pomalu, ale jak moc to vydrží bejt čitelný nevím, ale odhaduju že do rána to nevydrží. Jsou tedy někde mezi Monstrama a Archimede. Oproti Monstrům ztrácí taky na tom, že mají indexy cca 1/3 tloušťku.
  7. Jj to je opravdu hrůza. Já jsem asi přímo na tohle video tady na fóru koukal už než jsem hodinky koupil. Ale přesto jsem do toho šel s tím rizikem. Tak snad moji Myiotu nepotká to samé.
  8. Tak mohlo by tam být něco lepšího než miyota, ale zatím s ní menám problém. Chod vteřinovky je plynulý, přesnost strojku sdělím později. Na stránkách http://magrette.com/ ,jak uvedl Radimk, lze najít popis hodinek, leč stejně bych rád napsal nějakou mini recenzi, kde bude zahrnut můj subjektivní názor.
  9. Zdravím, jelikož moje přítelkyně mé nové hodinky patřičně neocení, dovolím si sem přidat fotky mých nových hodinek. Třeba to někdo ocení tady na fóru. Časem bych rád doplnil nějaké lepší fotky, popřípadě se pokusil napsat něco jako recenzi.
  10. Subjektivně za mě Laco. Moc se mi líbí kombinace krémová + modré ručky. Ale jak tu někdo psal Archimede jsou univerzálnější. Ale za mě Hamiltony nee.
  11. Please co je to za Seika, jake typ? A jak tu někdo psal - pěkné sladění s korunkou, a já bych řekl i s košilí.
  12. Pěkné, obecně se mi ten design hodinek NOA líbí a hned bych jedny bral.... ale ta cena. To je ta značka opravdu tak exkluzivní?
  13. Ty Tissoty se mi taky moc líbí, ale podle mě se ještě neprodávají. Ani na stránkách výrobce jsem je nenašel. Odhadovanou cenu jsem viděl taky těch 750 doláčů, pro chrono jsem viděl cenu 1100 -1200 dolarů (zřejmě taky odhad).
  14. Hodinky střídám, dle nálady a účelu - Seiko + Archimede. A když náhodou nechci aby mi jedny zastavily, tak si dám na každou ruku jedny (: aby se pěkně natáhly.
  15. Osobně si myslím, že máš pravdu s tím, že na tu lumi vrstvičku působí jak IR záření, tak i samotná teplota okolí. Vždyť viditelné spektrum a IR záření se překrývají a že naše oko nevidí IR záření neznamená, že IR záření "neuvidí" lumi vrstvička a že se tím IR zářením nenabije.
×
×
  • Vytvořit...