Přejít na obsah

Lihard

Členové_50
  • Příspěvky

    219
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Lihard

  • Datum narození 28. května

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    UH - ZL
  • Fanoušek značky
    Armida, Zrno, Kellys, Pentax, Fujifilm, HC PSG Zlín, Gibson, Furch...

Návštěvy profilu

5 482 zobrazení profilu

Lihard's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pohodový přístup a pokec, rychlá dohoda, hodinky přesně podle popisu, možná ještě lepší. Díky moc a obchod se Slava23 vřele doporučuji. P.S. asi se jich ( Ty víš čeho ) zbavovat jen tak nebudu
  2. Prosím o radu s výběrem pro kamaráda, v těchto hodinkách se nevyznám. Zadání: Radio controled, solar. WR100m, safírové sklo, na tahu ... ale ne úplně ryze sportovní vzhled. Zhruba něco jako TADY, ale trochu kvalitnější...cca. max. do 10 tisíc. Díky moc.
  3. Kupoval jsem...vše proběhlo v naprosté pohodě, bezva pokec, mohu jen doporučit.
  4. Těmto hodinkám prominu i trošku menší průměr.
  5. Zaplatil jsem půlku úpředem, hodinky byly v naprostém pořádku, perfektně zabaleny, pohodová komunikace. Mohu "cema" vřele doporučit. Díky za krásný kousek.
  6. Zastavily se mi automaty se strojem Seiko SII NH15, poaraďte mi prosím hodináře, který to pořeší nejlépe někde kolem ZL, UH, nouzově i KM, OL, Brno. Ve ZL znám jen Pechance a tam už je podruhé nedám. Díky předem za rady.
  7. No tak to je výzva...šel bych do toho! Jára Cimrman...to je 11 písmen na indexy a na dvanáctce nějaká vychytávka
  8. Pár fotek z leteckého muzea v Mladé Boleslavi....je to přes sklo, ale snad o.k.
  9. No Zacapa 23 průser určitě není IMHO...spíš ho pomlouvají proto, že byl hodně zmiňován jako "nejlepší" rum na světě a pak se asi trochu podle některých recenzí zhoršil, ale pití je to určitě dobré. Pro mě je P20 senzoricky trochu příjemnější. Zacapa v Makru v akci za nějakých 1100,- Kč/Lt. Dobrý kauf myslím.
  10. Pyrat je s hodně pomerančovou dochutí...oproti tomu Don Papa je takový "klasičtěší" rum...ale dobrý podle mě. Každopádně Pyrat se určitě vyplatí ochutnat a pokud ho budeš pít s přítulkyní/manželkou, bude tě mít ještě radši. Ženským Pyrat chutná.
  11. Z pivovaru Albrecht mě ještě nic nezklamalo...
  12. Někdo s černou lepící páskou řádil v přeromovaném Přerově.
  13. Svatokrádež...to je ten první výraz co mě napadl. Vizuálně to nevypadá špatně asi...ale nějak se mi to ekluje. Samozřejmě palec hore za invenci. Už vím, co mi to připomíná: TOTO.
  14. Tyyyykráááso...musím to rozdýchat. První dojem je takový, že GMT luneta je na mě asi moc
×
×
  • Vytvořit...