Přejít na obsah

Plukovnik

Členové_50
  • Příspěvky

    219
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli Plukovnik

  • Datum narození 12.7.1977

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    České Budějovice
  • Fanoušek značky
    Militarie WW2
    Detektoring
    Akvaristika
    Četba
    A mám dobrého poradce hodinek Gandalfa.

Návštěvy profilu

3 983 zobrazení profilu

Plukovnik's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Nemám slov http://www.novinky.cz/finance/225318-povinne-uspory-na-penzi-maji-po-smrti-propadnout-pojistovne.html
  2. Krvavý diamant dobrej filmíček.Caprio má v něm pěkný hodinky neví někdo o jáky jde ?
  3. Pánové hlásím výsledek po mé proceduře pásek zpět ohebný a vláčný.Před tím stav skoro sololitu. :-)
  4. Hustej Polák.Jsou horší jak Větnamci.
  5. Bylo to zbytečný.A to kočky moc v oblibě nemám.Možná na talíři ale to jsem nezkoušel.Když opominu to že mě bratr pozval do čínské restaurace na oběd kde mi oznámil že se žení.A po týdnu byla z oné restauračky natočená reportáž o vaření koček a pejsků a dali to do večerních zpráv.Jestli šlo o konkurenční boj se asi nedozvíme.Ale chutnalo at to bylo co to bylo.Jsem v klidu :-)
  6. Od tebe to sedí jdi si hledat minikino na nett to dovede každej kašpar sám a do té společnosti se radši neřaď.V případě že se ti to nelíbí tak sem nelez a zůstaň si ve vláknu pro hodinky když jsi tak zarytej.Mě se tu spousta vtipů fotek atd také nelíbí ale v životě by mě nenapadlo to někomu kritizovat.Dáno holt asi věkem.V 25 bych taky asi remtal.Ty koťata mi tam nechtěně ulítli protože tu po mě skákala moje 3 letá holka.Dále jsem tu byl kritizovámn za fota z jinejch servrů tak na to bych se chtěl obhájit tím že ty obrázky, fota atd mám spoustu let v PC a nikdy jsem si nevšiml že maj třeba i logo.Ale šahnem si na srdce ve směs všechny obrázky fota atd zde jsou z netu od všech.Nejsem konfliktní člověk ale nenechám do sebe narážet.Vše se dá vyřešit slušně a v klidu.Zde je vlákno Humor a bohužel ne všechny příspěvky budou všem po vůli.V případě že budeš mít ještě něco tak písni SZ nebudem to tu špinit dohady.
  7. U těch Breitlů aspon píše že jde o kopii.Daleko horší jsou verze o pravosti fake.Měli by to trestat jak výrobu tak prodej.
  8. Ádolf jako žolík to mi hlava nebere.
  9. To tam jedou překupníci pod seriozním jménem ve velkým už i u ROTARY kámoš je málem koupil jsem do něj hučel pěkně dlouho že to jsou fake.Nechtěl mi věřit.Protože tam maj super povidani nebo příběhy o nabytí předmětu atd.
  10. Ale dobrý zajimalo bymě jestli jezdí :-)
×
×
  • Vytvořit...