Přejít na obsah

Pavlucha

Členové_50
  • Příspěvky

    1 126
  • Registrace

O uživateli Pavlucha

  • Datum narození 1. října

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

8 739 zobrazení profilu

Pavlucha's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Tak on už ten zdroj nákupu je divnej ... Díky za ochotu kluci.
  2. ... já jsem absolutní laik, co najdu na webu je jediný, co jsem schopnej zjistit. Proto se ptám tady. Co je s ringama?
  3. Krabice jsou asi pravý, známky taky. Bohužel známky (nejsou nalepený na krabicích) jsou podle kódu od Romeo y Juliet, takže asi tak ... Známej to přivezl z Kuby, kde to koupil "od lidí co u nich bydlel". Asi to nemá cenu řešit a má to vyhulit ve stodole, že jo?
  4. Je tu chlapci někdo, kdo by byl v Praze u kafe nebo pivka schopnej potvrdit pravost 2 krabic 25 ks Montecristo No. 4 a 3 5ks krabiček No. 3? Dostalo se to ke mně náhodou a nevím co s tím ... Kdyžtak přes SZ Děkuju za pozornost -P-
  5. Na iPadu by ti měl fungovat posun kurzoru slajdem dvěma prsty po klávesnici ... při psaní polož dva prsta na klávesnici, měla by zešednout a pak svištíš kurzorem kam chceš.
  6. Třeba "upravse.cz", ale momentálně jsou dost vybraný
  7. ... to nemusíš, pro mě je větší debil frajer na STK, kterej tu káru pustí do provozu, než policajt, kterej jí zatkne.
  8. Mně před 15 lety debil na chalupě v takovýmhle vraku přizabil synátora. Prej mu to jenom nějak houplo, ale technická - auto svařený z několika a blbě. Prostě si to frajeři, který uměli trochu se svářečkou opravovalí ve stodole. Dělá to spousta lidí a to nemluvím o "tuningářích" z Mrdokleček ... Na silnici s tím prostě nemaj co dělat.Vždycky to bude u policajta o "rozumnym a idiotovi", o to se nepřu.
  9. Pavlucha

    Landeron

    Moc děkuju za info. Ty korunky jsem taky hledal, ale nenašel :-/
  10. Zdravím, netušíte někdo, komu teď patří Landeron? Na stránkách se to tváří jako Francie, ale jak je to ve skutečnosti ... Docela mě bavěj ty jejich compressory, který jsou v automatu za 750,- éček a v Quartzu za 350,- (na eBay kolem $170,-)
  11. Pobavili mně před chvilkou ... hlodavci a hmyzožravci
  12. Nevím jak je to auto uvnitř hlučný, ale tohle tam na nerovný silnici uslyšíš určitě
  13. Afričane, tobě na tý první fotce vypadla z levý ruku sklenice?
  14. SSD (Crucial 1TB) - start Yosemite (MBP late 2012): 16 vteřin Start Photoshopu - 7 vteřin Uložení 260MB TIFF souboru (Photoshop): 2 vteŕiny O nativních aplikacích nemá smysl psát, to je okamžik. Jdi do SSD, nešetři a nekupuj "malej"
×
×
  • Vytvořit...