Přejít na obsah

michal99

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

michal99's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. michal99

    Bethge & Söhne vs Laco

    Nevim, ale zda se mi ze nectes co pisu. Mluvim o leteckych pristrojich podle kterych jsou tyto hodinky navrzeny, tak aby vypadali jako ty budiky v letadle. Coz se tyka i meho zminovaneho tvaru rucicek budiky vs hodinky. V tom je rozdil nasich pohledu. Ty vybiras hodinky podle toho, aby se podobali puvodnim hodinkam a ja je vybiram podle toho, ze kopiruji vzhled leteckych pristroju.
  2. michal99

    Bethge & Söhne vs Laco

    Ne mluvim o tvaru a proporcich rucicek a cisel. Kdyby nebyla tma tak bych ti vyfotil nejaky pristroje co tu mam, abys videl jak to ve zkutecnosti vypada. Trochu mi vadi u tech Loco ty modry okraje u rucicek. Uz si to presne nepamatuji. Bylo toho vic, ale vzpominam si ze se tam resil vliv pretizeni.
  3. michal99

    Bethge & Söhne vs Laco

    Dik vypadaji moc pekne. Ja mel ty B&S v/na ruce v Mnichove a moc se mi libili tim jak presne kopiruji vzhled originalnich leteckych pristroju co se tyce tvaru a proporci. Mno jeste se tedy musim jit podivat nekam na ty Loca.
  4. michal99

    Bethge & Söhne vs Laco

    Tady je tech 5 puvodnich spolecnosti co je delaly : IWC, A. Lange & Söhne, Laco, Wempe a STOWA s tim ze Richard Bethge ma podil na jejich vzniku co se tyce nekterych funkcnich aspektu.
  5. michal99

    Bethge & Söhne vs Laco

    to Josef01: Nejen IWC je puvodne delala, takze bych zbytecne nesiril paniku, kdyz to neni pravda. Podle toho co jsem zjistil tak obe firmy delali tyto hodinky za 2 SV valky pro nemeckou Luftwafe, takze je i maji pravo dneska delat znovu.
  6. Zdravim vsechny, mel bych dotaz a to jestli by mne nekdo fundovany mohl sdelit a pripadne doporucit, ktery s nasledujicich hodinek maji lepsi kvalitu. Bethge & Söhne - Serie B1 Laco - Pilot 42 Typ A Predem dekuji, Michal
×
×
  • Vytvořit...