Přejít na obsah

vtxx

Členové_50
  • Příspěvky

    102
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vtxx's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. vtxx

    Dámské EDOX DELFIN

    UP, ciferník je v pořádku, jen klame fotka.
  2. Ahoj, prodám elegantní a tenoučké Edoxy, nové ve foliích. Průměr 33 mm, safír. Cena 5.900 Kč Předání v Brně nebo Zásilkovna.
  3. Do celního prostoru bys měl vlézt až v cílové zemi, tam, kde opouštíš letiště, takže třeba ve Vídni. Při přestupu se na clení nedostaneš.
  4. Ahoj, GNOMON je v pohode, ale clu a zejmena DPH se nevyhnes, musela by to byt nahoda.
  5. To teda, plně souhlasím! Kam to má člověk dávat a kde na to furt brát :)))
  6. Sleva už neplatí? Nic tam nevidím. Byly tam i C60 Trident Pro 600 ?
  7. Dan pri nakupu z US eshopu se plati jen v pripade, ze zbozi je dodano do stejneho statu z nehoz je odeslano. Takze ve vetsine pripadu se VAT vubec neuctuje, kazdy stat ma jinou a je to jen par procent, ne jak u nas...
  8. Ahoj všem Alpina příznivcům aktuálním i budoucím! Po tom, co jsem tady narazil na Bellsovo vlákno, jeho GMT Alpiny a úžasný fotky, jsem tyto GMTčka taky chtěl. Už delší dobu jsem koukal po něčem se čtvrtou ručičkou a teď tady tohle. Chtěl jsem něco na denní nošení, takže na tahu. A jak to dopadlo? Tak trochu jinak. Koukal jsem i po GMT verzi ICE LEGACY, ale nakonec, i kvůli ceně a jen do začátku jsem šel do černého modelu Alpiner 4, s tím, že časem je vyměním za vyšší řadu. A co se nestalo, láska na první pohled. Sice jsem se tu dočetl, že Alpiny jsou hodně fotogenický a při setkání dial2face se dostavuje zklamání, tak u mě to bylo naopak. Jsou prostě úžasný. Jednoduchý, čistý a hlavně s rychle a přesně čitelným časem. Jen to focení, fotím dobře, fotím rád, ale hodinky jsou snad to nejtěžší, co jsem kdy fotil. Hlavně tyto. Ale nakonec se něco nafotit povedlo. Snad se na to dá koukat. Asi jediný, co bych jim vytknul, je luneta, která má celkem dost vůli. V této cenové kategorii bych čekal lepší, občas se stane, že se i sama během nošení posune, ovládá se hodně lehce. Přesnost průměrně +5s/d a je závislá na natažení, ke konci rezervy už se dostávají do mínusu. Při mém nošení do práce, takže nic moc pohyb a přes noc odložit, se na max nenatáhnou. Oproti ostatním hodinkám co mám (SEIKO, HAMILTON) mi přijde, že je to slabší. Každopádně jsou skvělý, po třech měsících se stále neokoukaly. Tak a co teď V kombinaci s černým řemenem se mi hodně líbí broušená luneta oproti té černé, ještě navíc s nevyužitelným kompasem. Tah zase asi líp kontrastuje s černou lunetou, ale tahle se mi líbí víc. Tak uvidíme,?
  9. vtxx

    Grand Seiko SBGA229

    Jsou úžasný už jen z fotky. Ať ti radost nikdy neskončí!
×
×
  • Vytvořit...