Přejít na obsah

PEGES

Členové
  • Příspěvky

    13
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

PEGES's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. PEGES

    PF2012

    Také se připojuji PF 2012 a seřiďte si čas!!!! http://www.worldtimeserver.com/atomic-clock/
  2. Co mě právě naštvalo? Dneska výměna hodinek v PALAC FLORA (PLANEO) - nevhodný dárek pro přítelkyni. Při zkracování tahu mi ho pěkně poškrábali.. Spíše domlátili.. A já VŮL TO NEZKONTROLOVAL!!! Říkám to tý svý ať to zkontroluje a mezi tím tam čučím po vystavenejch kusech.. Na obědě jí pak řikám: ukaž tu nádheru a hle? doškrábáno.. Myslela že se to zkracuje na druhý straně . Už vydim tu ochotu jak mi to zpětně uznaj...
  3. Auto je nový jenom na faktuře!!! Pak už jenom průvan v peněžence..
  4. Před pár lety jsem měl volvo c70 a na sedačce takový ty otočný kolečka.. Tak si sednu a kroutim co to udělá.. Trochu to podepřelo bedra.. Ujedu 200 km a řikám si bedra chtěj víc!!! víc!!! Kroutim, kroutim, kroutim, a rána!!! Bedra nemaj nic!!! Nejsi v tom sám..
  5. PEGES

    Nova reklama

    Ty poutka jsou nejvíc..
  6. PEGES

    IWC aquatimer chrono 2000

    Neváhal bych, cena slušná a hodinky monstrózní..
  7. levá to je.. nevěřil bych prodávajícímu ani dobrý den..
  8. PEGES

    Prosba o radu

    Ahoj, jeden člen fóra mi napsal že karty na Omegy tomu prodejci potvrzuje nějaký kamarád co je aut. prodejce Omega z Kolína nad Rýnem. Takže by snad neměl být problém.
  9. PEGES

    Prosba o radu

    Tak to je paráda. Dnes jsem byl u Dušáka na Příkopech a ty ceny jsou neskutečný. U mého modelu rozdíl 50.000,- Kč... To už za výlet do německa stojí že? Díky všem za info..
  10. PEGES

    Prosba o radu

    Tak to je dobrá zpráva.. Díky za info..
  11. PEGES

    Prosba o radu

    Ahoj všem, zajímalo by mne zda někdo z Vás již nakupoval od tohoto německého prodejce: http://www.uhrenbroker.com mám zájem o vintage aguatimery a když koukám na fotky tak se mi vůbec nezdá jak vypadaj indexy. sériové číslo přemazané.. http://www.uhrenbroker.com/shop/IWC/Aquatimer_Automatic.563.html originály tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11633-iwc-vintage-collection-jubilee-edition-1868-2008/page__hl__iwc+vintage Poradí někdo? Díky
×
×
  • Vytvořit...