Přejít na obsah

pusher...

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pusher...'s Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. AdamG, panedge: dik, to fotila manzelka. jinak je to z 14denni tour praha->viden->tokyo->osaka->hiroshima->kyoto->tokyo->viden->praha. kazdymu vrele doporucuju, aspon jednou za zivot swe do japonska podivat. my uz hledame termin pro dalsi cestu
  2. neboj z 21jewels jsou naprosto precizne zabaleny, vc. kompletni dokumentace. komunikace s Freddym je vyborna a treba mne dorazily hodinky velmi rychle a bez cla ;-) a jinak k tematu, pridavam se k ostatnim, ty tvoje (na snimku vpravo) vypadaji praveji nez ty vlevo.
  3. Zvladate opravy seiko,prosim? Konkretne Skx007, po padu na zem nejdou. Diky
  4. hmm, tak jsem dosel domu, jdu se nahoru do loznice prevlict, na schodech sundavam hodinky a nato strap se nejak svezl a hodinky spadly asi z 2 metru na zem. sklo vydrzelo, ale hodinky se zastavily a nejdou.
  5. mrkni na tu diskuzi tam, je to fakt vyzivny. ja nikoho nesoudim, kazdej to mame hozene jinak, ale takovyhle veci ja fakt nedokazu pochopit, a travit svuj zivot resenim podobnejch prkotin a setrenim halirovejch polozek, to je fakt na chocholouska... penize se musi tocit, nekdo v te ekonomice musi prikladat pod kotel,.
  6. az ted v nedeli jsem zkouknul 'Dikator' a musim rict, ze Sascha nezklamal.
  7. "Hlavně ten pohled na tu papriku za 13,40. "Modří už vědí" . No jak to dopadlo: Košík jsem nechal stát v obchodě, vzal jsem papriku a šel jsem k pokladně: 13 Kč, placeno v hotovosti. Za pokladnou jsem šel k informačnímu pultu, půjčil jsem si klíček od skříňky a papriku do něj vložil. Vrátil jsem se zpět do prodejny, vzal 2 rajčata a okurku a opět k pokladně - další ušetřený čtyřicetník." "můj 4 roky starý NTB je už takový že tak tak drží pohromadě a až se rozpadne, tak jsem uvažoval o náhradě telefonem. Byl by to celkem impuls ke koupi TV, kterou nemám od chvíle co vypnuli analog a pořád její nákup z nějakého důvodu odkládám. Samsung prý má modely (a chystá další), ke kterým by šla normálně připojit klávesnice a jdou připojit i k TV. Takže v terénu bych surfoval na telefonu a doma ho připojil k TV a klávesnici." to je mooooooc
  8. u nas v dome mne vytaci nejakej jedinec, co si zrejme poridil novej subwoofer, a nechape, ze kdyz si to v noci pousti tak se to huceni bassu nese pres zdi v celym baraku. uz jsem se snazil zjistit odkud to jde, ale neuspesne. asi mne z toho brzo jebne.
  9. Oba jsou z natostraps.com. Fotka na ruce se mi moc nepovedla, jeste se pokusim. V realu to vypada bozsky
×
×
  • Vytvořit...