Přejít na obsah

josuk

Členové_50
  • Příspěvky

    138
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

josuk's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Minimálně to očkování přidává na psychice..a kromě přechodné citlivosti ramene snad nic neubírá.. asi jsem se teď setkal s africkou mutací..tak uvidíme..[emoji56]
  2. Podstatou a příčinou je virus! Kterému je jedno, co si myslíme a jaké máme momentální výklady.. Právní řád nemáme připravený na všechno. Ale třeba i selským rozumem by odmítajícímu zaměstnanci nemuselo vystavovat potvrzení na cestu do práce.. Viru je to stejně jedno... ten je "rád" za každé další nabídnuté tělo.. k množení a mutacím.. ;-)
  3. Kdyby byl Blatný špičkový doktor... neopustí svoje pacienty.
  4. A co teprve Zeman..není mu 80 a zdravý jako řípa..
  5. Na vývoji vakcíny se prý zúročily poznatky z výzkumu sars a mers které před lety samy zmizeli. Ideální by asi bylo za vakcíny zaplatit až se ukáže jestli fungují.. což se asi v dnešní panice vlád těžko podaří.
  6. Mako (bez ručního nátahu) používám spíš volnočasově a i když je vezmu třeba jen na hodinku dvě denně, tak se mi prakticky ještě nezastavily
  7. nechceš si koupit radši nějaký pořádný zavazadla, když je potřebuješ? Tohle stejně nebude mít hodnotu ani půlky tý zvýhodněný ceny a nakoupit kvuli nějakým bodům ještě horu šmejdů... ufff (kupuju co potřebuju a ne co někdo potřebuje prodat)
  8. bandi to tu psal, čistý měsíční příjem (po odečtení pravidelných plateb - někdy sice nepravidelných ale povinných) není cifra z výplatní pásky -- měsíčně mi zbyde volně cca jen 10% měsíčního příjmu.. (když to, co ušetřím za rok vydělím 12) a to je imho ta hodnota se kterou má začít výpočet
  9. bohužel úcta k tradicím se v česku moc nenosí, bohužel.. Tazatel psal, že chce jezdit každý den do práce, nepsal, že chce trénovat, tak jsem mu poradil ze svých zkušeností kolo do města .. mám většinou automaty na kůži a žádný problém v tom není, člověk, pokud nesportuje, se nezpotí a pokud sedí na zadku ani hodinky nenamáhá víc jak při chůzi..
  10. pokud chceš jezdit v městě, tak má cenu pořídit na to kolo s co nejvzpříměnějším posezem, kvuli rozhledu a bezpečnosti v provozu, typicky holandský vzor kola. Pak nespočívá hmotnost těla na rukách a pak je i odpružení přední vidlice zbytečný. Hodinkám se nemůže nic stát. Navíc sedět se má na zadku a né na stydké sponě ... nevím proč je v česku taková vlna obliby co nejsportovnějších kol...
  11. 220V jsou dvě fáze spojený (380 V jsou všechny tři) - čili pokud se to připojí na dvě fáze (220V) je 100% že to bude propojený i kdyby v tom jiném rozvodu byly zapojeny "jiné dvě" - jedna fáze bude totiž vždycky stejná. Další věc je, že v panelácích bývají rozvody lecjaké, uzemnění špatné, sposta jiskření, rušení, prostě kdyby to šlo raději bych natáhl pro internet třeba šachtou solo kablik..
  12. tak 30 sekund za den je odchylka o cca 0,3 promile (3desetitisicíny) - rozdíl je 0,0003 od jedné...
  13. zkusenosti mám takový, že GPS Pod drží docela dobře signál, skoro i v kapse, rychle ho znovu najde po výjezdu z místa bez signálu. Měří to rychlost a vzdálenost - na lyžích, na kole i v autě to je výhoda, nevýhoda je, že u téhle řady hodinek se neukládá trasa -- sice existuje na to nějaký hacking, jak připájet vývod a ubastlit kabel -- a pak ta surová data převést do google earth... Stručně: za ty peníze, co se gps pod prodává, bych asi čekal víc.
×
×
  • Vytvořit...