Přejít na obsah

Pindi

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    Studénka

Pindi's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pindi

    Staré IWC.

    Jsou nádherné. Já mám vzhledově velice podobné, jen strojek je bohužel od nějaké menšího hodináře a jsou ze stříbra. :-) Dokonce i ten tah je naprosto stejný. Jak uchycení, tak uzávěr...
  2. Pindi

    Pery Watch Co.

    Děkuji za info, švagr se právě domníval, že je to porcelán nebo jsem jeho mail špatně přeložila :-).
  3. Pindi

    Pery Watch Co.

    Ten tah je tam nejspíše původní, takže se mi jej moc měnit nechce, navíc je taky ze stříbra. Ale nápad je to zajímavý :-). Průměr je cca 26-28 mm. Ciferník je porcelánový. Na ruce to vypadá vcelku dobře:-)
  4. Pindi

    Pery Watch Co.

    Takže hodinky jsou vyčištěny a seřízeny. Přesnost je zatím relativně dobrá + 1 minuta za den na jedno natáhnutí. S datací mi nakonec pomohl švagr, který je odhaduje na 20. léta. Na ruce vypadají velice dobře, takže je teď i často nosím :-)
  5. Pindi

    Pery Watch Co.

    Děkuji :-) Já jsem u místního hodináře jen zjistila, že mají punc a jsou ze stříbra. Jsou funkční a jestli to pomůže, tak se seřizují pomoci korunky a stlačením malého čuplíku pod korunkou. Zkusím je donést na vyčištění a seřízení do hodinářství v Ostravě.
  6. Chtěla bych poprosit o pomoc s určením stáří těchto dámských hodinek a o nějaké informace o firmě Pery Watch Co. Děkuji za jakékoliv informace.
×
×
  • Vytvořit...