Přejít na obsah

Remio

Členové_50
  • Příspěvky

    184
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Maurice Lacroix, Omega, Gérald Genta

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Remio's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Ale pánové… zápalka je základ. Bez ní páry není.
  2. Skvělý HOAX by bylo, že přeskočila jiskra z hořící Lancie na tu loďku
  3. ó jaký to roztomilý čoudící střípek do ekologické mozaiky... počkáme raději na závěr vyšetřování. Ale byla to deduktivní vlna. Ta loď hoří - Jsou tam spalováky i baterky - Spalováky přece samy nehoří - Baterky to zapálily. „Chápeme, že přeprava elektromobilů vyvolává určité obavy, které se liší od obav z rizik spojených s přepravou vozidel se spalovacím motorem, ale výzkumy naznačují, že rizika nejsou zvýšená“
  4. Xeno, simtě, jak jsi došel k těm 40 MWh? 3000 (Kč) / 10 000 (Kč/MWh) = 0,3 MWh 0,3 MWh * 12 měsíců = 3,6 MWh.a
  5. ad Novinky: Laťka je proklatě nízko. Stačí, když kandidát nebude bláboliš, chaotiš a prudiš.
  6. Jejda, promiň. A už je kamarád v pohodě?
  7. No jo no, takoví už jsou medvědi… zvířata.
  8. Nádhera, vose sluší žlutá i zelená. Přeji spoustu bezpečných kilometrů!
  9. Vše naprosto skvělé - zboží, balení, rychlost zaslání. Děkuji za obchod a doporučuji.
  10. Přidávám kladné hodnocení. Zboží odpovídalo popisu, zaslání bleskové. Děkuji za obchod a doporučuji.
  11. Nemusíš dělat extra revizi CNG mimo STK. Jen si připlatíš u technické prohlídky i u měření emisí. Nedávno jsem si z nudy četl podmínky jedné STK a vedle sundaných poklic a oddělané onboard kamery uváděli i odkrytované nádrže CNG, což umožní kontrolu jejich stavu... To mě trochu překvapilo, asi bych to musel nechat na servis. Zjisti si u své STK, jak přísně k téhle věci přistupují, obzvlášť u 4 roky starého auta.
  12. Financi, ty nemáš svůj týden. OK, postnul jsi fotku do vlákna Kdo čím jezdí se zavádějícím popisem na zmrzku. Sám sis zvolil scénu a následně se jako malej kluk vymlouval na zásobování práškovou směsí a kornouty v mini kufru... přitom to mohl být poetický snímek oblačné nebeské klenby se stříbrným šípem - odstíny šedi. Závažnější je ale tahle důležitá věc. To G je tam vyfoceno zcela záměrně protože oko a mozek neošálíš, jak učí fotografové. Těchto G není zase tolik a já měl dva tipy z dané lokality, jeden řekněme pan A a druhý pan G. Osobně jsem však tipoval, že je to pan A. Ale ty jsi mi sám a bez ptaní prozradil, že 24.08.2021 v 14:14:13 viz EXIF byl na konkrétním místě pan G (popř. paní G) a navíc jsi přihodil info o tom, že tam mají taky obchod z čehož plyne, že tam budou jezdit asi pravidelně stejně jako ty "na zmrzlinu". Nevšimnul jsem si, že by pan G byl na tomto internetovém fóru sám takto sdílný. Já sám bych takto sdílného známého pochvalou neocenil a určitě bych nechtěl, aby pokračoval. Ale zkus se ho zeptat. To proč má pan G takové vozidlo vyčuhující z davu není třeba řešit. Máš klamný pocit uzavřené skupiny důvěrných přátel, ale jsi na internetu! Tak přemýšlej, co kam lepíš a píšeš. A obecně to platí pro Nás všechny tady. PS: Jak odtušil hlídací pes Zmizík, vše má nějaký důvod. Muhehehe PPS: A všimli jste si, jak s tím G hezky parkuje i když by mohl taky zásobovat?
  13. Nádherná momentka. Máš hezké G-čko! Skvěle se Ti do záběru vlezl výkon řidiče, který se citlivě vyhnul všem volným parkovacím místům na parkovišti u TESCO v Prostějově a postavil svůj vůz částí na chodník a částí na vozovku a to ještě v protisměru. Paráda. Myslím, že by fotka bodovala na https://www.parkujujakpica.cz/.
  14. Sis ty všechny pysky rozebral celkem přesně i s bobrem. Nekecej, že ti s tím nepomáhala drahá plovočka.
×
×
  • Vytvořit...