Přejít na obsah

Waawe

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Waawe's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zvlášť, když jsem je dostal zadax, viď... :-) Popravdě nevím, jakou mají tyhle strojky reputaci, o většině známých značek jsem alespoň slyšel, o těchto nikdy. Jaké máš ty?
  2. Jen abych to poznal. Tenhle měl na očích brýle a před nimi nějaké sklo, vypadal jak profík. :-) Snad to nebyl imitátor. ;-) No, budu trpět, než je dostanu zpět.
  3. Přesně tak, buď se mi datum překlápí v poledne, nebo, pokud pokud přetočím velkou ručičku o 12 hodin, malý ciferník napravo ukazuje o půlnoci, kdy se překlápí datum, poledne. Asi risknu toho hodináře, 200 korun za takovou práci je zadarmo, jen si vzpomínám, jak mi v jednom hodinářství měnili baterii a skončilo to škrábancem přes celý kryt. U těchto by mi to vadilo. Hodinář, s kterým jsem se radil, se tvářil, že to není nic těžkého, tak tam asi zítra zajdu, snad tu ručičku nepoškodí. :-(
  4. Za vykání se vám omlouvám. Nene, ani tak se mrška nepohne. :-(
  5. Díky za odpověď, za ty fotky se omlouvám, bohužel nevidím tlačítko edit. :-(
  6. <br /><br /><br /> Děkuji za odpověď. Vámi uvedeným způsobem se mi posouvá sekundová ručička, mně jde ale o ten malý ukazatel napravo, který ukazuje celé hodiny.
  7. Dobrý den přátelům strojků, tímto příspěvkem bych vás chtěl požádat o radu. Dostal jsem od kamaráda hodinky Axcent of Scandinavia Power X3100B-267 Můj odkaz , které on dostal od svého obchodního partnera. Takto samozřejmě nemám záruční list. Bohužel jsem zjistil, že jeden z menších ciferníků ukazující jednotky hodiny je o 12 hodin posunutý. Takto, když mi datumovka o půlnoci přeskočí na další den, tato ručička mi ukazuje poledne. Mé dilema je takové: mám tuto nedokonalost na hodinkách ignorovat a nedovolit hodináři "zbytečně" zasahovat do nových hodinek, nebo si vadu mohu nechat odstranit, protože se jedná o snadný úkon a šikovný hodinář si s tím snadno poradí? Mám strach, aby nebyly poškozeny podstatně více, nedokážu si představit, jak složitý úkon je posunutí ručičky. V jednom hodinářství mi hodinář řekl, že pokud nenajdu záruční list, maximálně za 200,- Kč mi opravu provede. Tak co mi doporučíte? Raději hodinky nechat a nevrtat se v nich, nebo je donést do hodinářství a za pár korun je budu mít zpátky v bezvadném stavu? Díky za vaše doporučení, pokusím se přiložit fotku mého strojku. Klidný den. Waawe
×
×
  • Vytvořit...