Přejít na obsah

WCB

Členové_50
  • Příspěvky

    78
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli WCB

  • Datum narození 12.7.1971

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    blízko Hradiště

WCB's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Čoveče, prosím Vás, buď chcu automaty, protože ..., nebo chci quartz, protože .... Porovnávat jabka s hruškama nelze, to nám cpali do hlavy už na základce. Bude - li rozhodovat jen vzhled, pak pro mne Certina, hezčí vzhled, ručičky, luminiscence aj.
  2. Líbí, ale na moji málo vypracovanou ruku jsou příliš velké, takže láska z toho nebude. Každopádně ještě pochválím modrou vteřinovku, která vhodně doplňuje výrazné ručičky.
  3. Ani jedny, ta korunka je jinde než uprostřed, a to není pro mne.
  4. CASIO G-Shock GDF-100-1AER Osvědčené funkce v novějším kabátku.
  5. Já Ti nevim, digi jsou v módě, fajn, proč ne, ale když máš na motorku, tak si kup i o chlup lepší digi, klidně od Casia, pár peněz navíc a měl bys G shocky, a Basta, raději nebudu nic dodávat, protože se Tě nechci dotknout, nebo Tě shazovat, prostě je to tvoje volba.
  6. Zasvětím, a to velmi rychle. Je to prosté, milý Watsone, když to nejsou klasické slueční hodiny, tak prostě nejsou věčné, protože ...........
  7. WCB

    Casio SGW 400

    HRAJÚ ČI NEHRAJÚ, mně se líbí.
  8. Tady bych si vybral, lehce přes tvůj limit jsou G-shock s ručičkama, pro mne nejlíp v modrém CASIO G-shock AW-591-2AER, pro každého ve stříbrném CASIO G-shock AW-590-1AER a pro ty co potřebují červenou, tak i v ní CASIO G-shock AW-591-4AER, které pro mne mají své kouzlo, které převažuje model s výškoměrem a barometrem CASIO G-Shock GDF-100-1AER, protože já rád hory, ale tahle parádá je již dvakrát dražší. Mnoho zdaru. http://www.hodinky.cz/casio/the-g-g-shock/
  9. NEVÍM, jestli to zkousne, ale Master Banker Lunar Tourbillon nemají snad žádnou chybu.
×
×
  • Vytvořit...