Přejít na obsah

mpark

Členové
  • Příspěvky

    29
  • Registrace

  • Přítomen

mpark's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, je někde v Praze autorizovaný servis hodinek Orient? Potřebuju vyměnit sklíčko za safírové s tlakovou zkouškou a zárukou na provedenou práci.
  2. mpark

    Padělek SEIKO Sportura

    Koukal jsem po Seikách na ebay a najednou vidím toto a protože nesnáším padělky, zvlášť tak pěkné značky jako je Seiko a nenašel jsem je v nabídce Seiko na jejich domovském webu, domnívám se, že se jedná o padělek. Proč by se jim to nevyplatilo, kdyby to razili ve větším množství? Čínani jsou schopní všeho. Takže ten příspěvek měním na dotaz, je to padělek?
  3. Svině, dnes padělají úplně všechno Padělek Seiko Sportura?
  4. mpark

    Orient

    Pod jakým označením se ty hodinky tam prodávají? Oni to tam mastěj jak je napadne. A máte někdo nějakou dobrou zkušenost s prodejcem, který ty hodnky má? Že bych to eBay zkusil taky...
  5. mpark

    Orient

    Ty citizeny je můj podpis a nějak jsem zatím nepřišel na to, jak se ho tady na novým fóru zbavit. Jo, jsou to ty Orienty, ale nemám zájem je kupovat v česku, v usa a jinde vyjdou i za poloviční cenu při dnešním kurzu koruny, nevím jak to tady sleduješ, ale 90 % lidí tady co ty hodinky má, za ně určitě nedala 4k, protože je nekupovali v čr, alei v zahraničí i za skoro poloviční cenu. Jen mě zajímalo, jestli by byl někdo ochotnej, kdo má s nakupováním po netu z usa zkušenosti, mi ty hodiny objednat, kdo má i zkušenosti, že u celníků neplatí nic atd...Dělával to Kubson, ale nemůžu mu poslat soukromou zprávu, pač má plno.:-) Nebo mi dejte odkaz kromě e-buy, kdeje dobrý prověřený e-shop a kde se daj sehnat. Já mám zkušenosti s www.21jewels.com, ale tam je Freddy nemá.
  6. Ahoj, máte někdo možnost koupit v zahraničí Orientky "ORIENT CEM65002DW" modrý automatky co vypadajky jak Omegy? Já na e-bay kupovat nechci, poradíte? Jsem z Prahy 4. A nebo koupím od někoho, kdo by je měl zrovna na prodej. Marek
  7. A nebo výměna za modré hodinky Orient Divers 200m plus Váš doplatek 2000 kč.
  8. přesně tak, čert mi byl tohodle fora dlužen. Hodinky jsou to dobrý, i líbivý, každej kouká v metru , ale automaty jsou automaty.
  9. Tak už je mám, jsou to krasotinky. Nemáte někdo z vás plís českej návod v elektronický podobě, nebo aspoň odkaz kde by se dal stáhnout? Díky.
  10. Ahoj, jenom se ještě zeptám těch, kteří mají zkušenosti z 21jewels.com DVOJE hodiny pošle Fred v listovní zásilce (do 2 kil se může) nebo jako BALÍK? Abych věděl kde to shánět na poště, protože zatím nic...
  11. Ty TAGY jsou nádherný v tý modrý!
  12. Nevím co na tom vidí za necelých 100 tisíc.:-)
  13. Promiňte OT neználka, proč se jim říká pavouk?
  14. Super, díky všem. A teď šetřit na automaty, kdyby někdo prodával nějaké pěkné chronograph, dejte vědět. Citizeny mám abych měl vůbec něco, svoje jsem utopil.
×
×
  • Vytvořit...