Přejít na obsah

Jezevcik2

Členové_50
  • Příspěvky

    1 574
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

O uživateli Jezevcik2

  • Datum narození 13.4.1972

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha 11

Návštěvy profilu

7 748 zobrazení profilu

Jezevcik2's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Jezevcik2

    citizen jy8020-52e

    Ahoj,nechci zakládat nové vlákno a tak to vkládám sem, jelikož zde byl zmíněn materiál Supertitanium. Má někdo zkušenosti, jak pouzdro a tah vypadají po letech? Díky.
  2. Úder o síle 27 - 30 J je na bourání silnic a betonových podlah. Zhruba desetkrát uber a bude to ono.
  3. Nevím jak dnes, ale před deseti lety rozhodně nestála za návštěvu dublinská zoo. Pokud tedy člověk nechtěl vidět psy, kočky, čuníky a ještě si na to vystát pěknou frontu.
  4. Nad tím jsem zlomil hůl, pořídil si Opencard a mám svatý klid.
  5. Pokud by existovala přímá úměra mezi počtem vysokoškolských vzdělání a vzrůstající osobní úrovní, tak by za posledního čtvrtstoletí vlády vysokoškolsky vzdělaných spoluobčanů, náš stát nebyl na tak nízké morální výši. Každopádně Ti přeji, ať to neskončí dle klasického scénáře.
  6. Ještě mohl mít na mysli přeplňované G 60.
  7. Asi víš, jak jsem to myslel :-) Odskok metr do strany neuměla ani moje Volha 24 s klasickou tuhou nápravou.
  8. Turbo je poháněno výfukovými plyny, kompresor je poháněn mechanicky. Existuje i kombinace obojího. V nízkých otáčkách pracuje kompresor, který je v určitých otáčkách odepnut elektromagnetickou spojkou, aby vše převzalo výfukové turbodmychadlo.
  9. Jednou jsem jel taxikem a ten řidič si pochvaloval, jak to TDI dobře jede, daleko lépe, než kolegova Astra s poloturbem :-)
  10. Loni jsem si v práci udělal na čele malou tržnou ranku a doktorka na středisku vzala vteřinové lepidlo. Divil jsem se, ale fungovalo to a je to bez jizvy. Milis dost často žertuje, ale tohle je pravda.
  11. Asi tak :-) Dříve se říkalo, že hrdinů jsou plné hřbitovy. Dnes jich jsou plné servery. Kdysi jsem zažil štěkajícího psa na balkonu také. Pomohl intenzivní osvit baterkou do očí. I přes asi patnáctimetrovou vzdálenost dobrman za pár minut zmlknul.
  12. V normální praxi je to úplně k ničemu. Jak bys potom přepočítával nekulatá čísla? A k čemu bys to z pohledu běžného uživatele vůbec potřeboval?To je jako s tím Ludolfovým číslem nebo u elektromotorů s orientačním výpočtem proudu, kdy použiju kilowatty x 2 a vyjdou mi přibližné ampéry. Pokud to chci přesně, tak do vzorce vložím účiník s odmocninou ze tří, ale většinou si vystačím s touto lidovou poučkou. Ne, nechci rýt, je mi to jedno, jen tím chci říci, že p. Mlynář nebude žádný hňup a kromě toho, že to dobře zní, to pro obyčejný život nemá smysl :-)
  13. Měl jsem Almeru I a ta disponovala zadní nápravou Multi - Link, která tomuto nenápadnému autu zajišťovala úžasné jízdní vlastnosti. Jestli se nepletu, tak tento typ nápravy měla Maxima už začátkem devadesátých let. Ty šestiválce sbíraly vavříny hlavně v Severní Americe. Dělaly se i ve dvoulitrovém provedení, což musela být lahůdka - co se vyvážení týče. Nevím, jestli se k nám dovážely, ale na vlastní oči jsem to nikdy neviděl.
  14. Hasňo, srovnáváš vozy rozdílné koncepce pohonu. Není to úplně totéž a když už, tak pokulhávat za MB není žádná ostuda. Japonci mají spoustu jiných předností.
×
×
  • Vytvořit...