Přejít na obsah

mmmara

Členové_50
  • Příspěvky

    58
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 029 zobrazení profilu

mmmara's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. I actually have seen some Prim watch in the museum with the day/date, but they were with quartz movement so I should think they might be even more rare then the caliber 97.
  2. Nejsem si jistej, zda se to dá nazvat renovací. Spíš mi to přijde jako poptávka po nových hodinkách, které by měli tvuj oblíbený strojek 66. Že ty chceš, aby kvuli tobě vyrobili pouzdro, který neodpovídá standartu, tak nebuď překvapen, že to nejni za hubičku.
  3. Well if we are talking of TdB model that, there is nothing easier than visit official web sites, which you can have in english as well, but talking about 97 caliber, that is something differnt. Two years ago I was told that they were on sold internet auction for about 20k CZK. Do not know what it could be these days
  4. Hi there was only caliber 97 that did have this feature. Day and date, well if I do not count the count the caliber 77 which is used in Tycho de Brahe model. Because of the feature it were quite expensive watches so not so many were sold and they are quite rare.
  5. Well talking of Linea then we can talk only about original, but otherwise I acctually prefer the new versions, not only they suit me more by size, but to me they just look better make to me, probably, because the whole phylosophy of the company had changed and you can acctually see it on the products.
  6. I am not sure if you gonna have straight answer for this one. For me that would be at least three types. Orlik, Sport Igen, Diplomat. But I also very much like mine Linea 40, which I got from my brother and I am enjoying wearing them everyday more and more.
  7. There is a new model out there called Diplomat 40.
  8. To Onion: Mrzí mě, že sem se tě nějako dotkl, ale ta poznámka nebyla adresováná přímo tobě i když nejni náhodou něco na rčení potrefená kachna se ozve? Každopádně vim o tvých Long.Lindb. a velmi rád se podívám na tvůj special solitér(wilde sau), kterej jestli se nepletu si dostal za nějakou prácičku. Prostě nic ve zlym, ale bylo to myšlený obecně a né jednotlivě. Někdo to tady zmiňoval, že prostě kdyby byli nižší ceny, tak by bylo více zákazníků. No ale tak to nejni musíme se s tím smířit a jedeme dál. A propo kdo řekl, že já nepatřím mezi ty co by brali nižší ceny. Mám pocit, že sem byl jeden z prvních kdo na to poukázal, že z toho nadšenej nejsem. No ještě, že sem stihl nákup hodinek, který se mi líběj a mám z nich dobrej pocit a vo tom to je si myslim a jestli budu chtít od Primu nějaký další no tak bud sem ochotnej nebo ne. Haugh.
  9. Mě to přijde, tak že prostě ty kterým se ty hodinky líběj jen nejsou ochotni ty peníze za to dát a tak ted lamentujou a snad doufaj, že cena se tak sníží, když teda Prim jako teda uvidí kolik, že vlastně má potencionalních zákazníků.
  10. Ještě asi schytám kritiku az moc velký obrázky, tak se předem omlouvám bo na to nemám momentálně vhodnej program, pže sem musel předělávat celý windows
  11. Koukám, že jsou tady některý hodně vymazlený kousky na ještě lepších fotkách, ale tak né každej zvládá vše a tak tedy přidávám pár svých kousků, ale nevim jestli nebudu kritizován, že míchám dvě různý věci dohromady a to výrobu před 89 a po. No uvidíme, ale já v tom vidim souvislej vývoj, tak tak.
  12. mmmara

    Sraz Chronomagu - Praha

    Tak já bych se zdovolením přidal na toho 5.8. i když zatim to nevim 100%, ale takových je tady koukám víc.
  13. Já je chtěl, ale zrovna sem na ně neměl . Chtěl jsem se ale vrátit trošku k tématu, aby tady nebylo jen nadtřásano, jak kdo koho dostal do uzkejch svejma skvělejma argumentama a podobně. Takže by mě zajímalo jak maji majitelé diplomatů 40 teda ti co mají čísla 1-9 číslované dýnko? Jestli to maji jako 01,02,03 atd a nebo 1,2,3? Díky za odpověd jinak se omlouvám, že sem sem nedal vícero fotek a nenapsal vícero postřehů z nošení, ale jak jsem psal asi o 20dříve, tak hodinky jsem zakoupil jako dokonalé oblekovky a přiznám se nechodím do práce, kde bych měl potřebu mít denně oblek, takže čekám až začnu na podzim chodit do divadel a podobně, abych se v létě zbytečně nepařil i když ted to léto nejni zas až tak hrozný.
  14. Well I would like to welcome everybody from english speaking world who is interested in Prim watches. Hereby I´d like to announce, that I am ready to find out a answer all your questions, if it is in my powers
  15. No tak jak to tady pozoruju, tak si nemůžu pomoc, ale myslim, že Frantik to vystihnul docela dobře a k takovýmu názoru se přidávám i když na rozdíl od něho sem teda Breitlingy nikdy neměl, ale jen sem po nich slintal, ale po tom co sem se seznámil s novodobou produkcí Primu, tak mi i přijdou všední. A vyjmečnost Diplomatů ve 40 vidim v tom, že fakt nehrozí, že hned narazim na někoho kdo je má taky a ke všemu v I.E.
×
×
  • Vytvořit...