Přejít na obsah

rancor

Členové_50
  • Příspěvky

    205
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Rolex Omega

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rancor's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. UP.. cena zustava.. podminky taky, nebranim se zajimave vymene. tudor BB54, tudor fxd black
  2. UP uprava ceny 68.000 Kč při prodeji.
  3. Asi jsem se fakt zbláznil, ale mám v merku své aktuální "dream watch" a potřebuji munici.... tedy do odvolání nabízím své bondovky... Pokud by někdo neznal, jedná se o model Omega Seamaster Professional 300M 210.90.42.20.01.001 Jsou to celo titanové hodinky na titanovém originálním meshi. Součástí "balení" je kožené 007 pouzdro a všechny karty. Přikládám jednu aktuální fotku a další foto/video rád případnému zájemci zašlu. Cena pevná 180.000 Kč. Děkuji za prostor.
  4. shanim "strelivo" na novy kousek.. uprava na 70.000 Kč
  5. Ahoj, poohlížím se po novém přírůstku, takže dokud nebude pryč, nabídnu zde své klasické "golden eye" bondovky, 2531.80. Tedy klasické bondovky, vlnky, automaty. Jsou z roku 1996. Servis u AD ve 2022. Stav neleštěné, odpovídající stáří. Krásná patina na ciferníku. Ručky zachovalé. V rámci kompletu mám i "nové" ručky s funkní lumi... Mám k nim původní krabici, kartu i knížky. Původ - koupené zde na fóru cca před 1 rokem od Kid_A. Minulý týden prošly tlakovkou v Pražškém hodinářství. Cena, stejně, jak jsem nakoupil 75.000 Kč. Díky za prostor.
  6. vite, co je podle me vyhodou cekani? Ze si behem ty doby zjistite/overite, jestli je fakt chcete.. Já se během čekání, kdy jsem změnil ze starbucks na no date, ktery samozřejme ještě nemám, "zjistil"/znovu objevil, ze existují i jine znacky, které udelaji dost a mozna i vice radosti.. ze nutne nepotrebuji flexit (nemam pred kym) a ze mi "staci" obyc omegy, zenith, tudor nebo iwc .. pak si je date na ruku a zjistite (ja zjistil), ze se vam lepe nosi 16610, resp. pleachace, ktere jsou nizsi a mensi a lehci
  7. Fantasticke hodinky!! Ten "sandwitch" cifernik vypada skvele!
  8. Ahoj, koupím CW Twelve. Ideál tmavě modré 40 nebo 36 mm na tahu. Případně i další varianty.... Díky za nabídky.
  9. Větrám "prodejní" moony.. long S a R klasika
  10. Ty jsou skvělý!! A bez datumovky!!
  11. @Vortex-Tempus Rozumím argumentu a chápu ho. A zdražují "všichni", když to lidi kupují... jestli kupují za plnou nebo ne, neumím posoudit. Jen říkám, že ten skok za posledních pár let byl masakr! Určitě nemám tak dobrý přehled o celém trhu, ale Omega podle mě zdražila nejvíce. Možná ještě s IWC... A nějak se neumím ztotožnit s tím, že bych dávat 150k za Aqua Terra (byť se mi strašně líbí) nebo 250k za Speedmaster 57... tedy můj osobní problém Ono je pak vidět na second hand marketu "reálná cena" 300m 100-110 k.. AT podobně a Moony 150k..
×
×
  • Vytvořit...