Přejít na obsah

Gallen

Členové
  • Příspěvky

    26
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Gallen's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Pracuju jako IT, převážně za PC, případně v serverovně. Pokud si do 20k neudrží, tak aspoň můžu jednu starost pustit z hlavy. Alpinist jsou moc zajímavé, stejně tak Tissot gentleman.
  2. Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem hodinek. Žena mi řekla, ať si vyberu hodinky do 20.000 k kulatým narozeninám a já, jakožto víceméně lajk nevím kde, nebo spíše co hledat. V současně době mám dvoje hodinky, Apple watch (nevím, jestli se to tu vůbec počítá, mám je převážně na sledování sportovních aktivit) a Seiko SKX007. Historicky jsem měl pár digitálek, jedny Timexy a snad ještě něco, ale to bylo před dvaceti, pětadvaceti lety. Rád bych hodinky, které budou od nějaké "klasické" značky, v rámci možností kvalitní a udrží si hodnotu. O tom, jak by měly vypadat vlastně nemám představu, asi by mě měli nějak zaujmout. Zápěstí má obvod 18 cm, což netuším, jestli je hodně nebo málo, ale hádám, že pro velikost hodinek to bude podstatné.
  3. Nevyhánějte mě, u jedněch nejspíš neskončím, jedněma začnu
  4. Hodinky úžasné, ale cenově pro mě nedostupné.
  5. Ještě se zeptám, jsou nějaké obdobné hodinky, jako se zde doporučovali, s ručním natahováním?
  6. Právě že už nejsou, přišel jsem s křížkem po funuse, vytrvám.
  7. Přesvědčils mě, ale už bylo pozdě. No, uvidíme, co se mi dál naskytne..
  8. Ty mě tolik nezaujaly, radši si počkám, ať pak nelituji.
  9. Díky moc, budu po nich koukat, krom těchto ještě jiné návrhy?
  10. Ano, taky koukam a nasel jsem jen za 16k
  11. Vypadají skvěle, o jaký typ se jedná? Sarb033?
  12. To tracení není asi tak zásadní, spíš až se jednou rozhodnu, že nekam postoupím a doufám, že vydržím s nimi déle než dva měsíce, aby udělali radost někomu dalšímu a nemusel jsem je pohřbít na dně šuplíku.
  13. Ahoj, po x letech jsem si uvědomil, že mi na ruce něco chybí. Hodinky jsem dříve nosil, konkrétně Timex Ironman, které jsem dostal před dvaceti lety k patnáctinám, pak nějaké "chytré" Garmin. Koukal jsem, co jsem tu před cca 8 lety zakládal za témata a jaké byly mé požadavky (budík, kombinace analog/digitál..) no a asi jsem dospěl. Proto bych asi potřeboval znovu popostrčit s novými prioritami, i když kvůli opatrnosti a neznalosti budou asi mé požadavky nesmyslné. Tak prosím o shovívavost, když hodinkám propadnu, což je s mojí sběratelskou náturou dost snadné, tak se příště polepším. Je mi jasné, že jedny hodinky nepokryjí všechny příležitosti, tak začnu s těmi, které využiji nejvíce. Tedy hodinky na běžné nošení do práce. - Nosím většinou košili+svetr, v létě polo.. - Pokud možno mechanické. - Nebráním se koupi z druhé ruky. - Rád bych, aby si hodinky zachovaly hodnotu. - Safírové sklo velká výhoda. - Cena 5000 CZK, musím hodinkám nejdříve propadnout. Mám některé favority, ale nerad bych Vás ovlivňoval nějakým směrem, jsem otevřen všem návrhům. Díky moc za jakékoli návrhy!
  14. Jeste jsou zajimave GA-100-1A1ER, ale je tu problem s citelnosti digitalni casti ve dne i v noci :/
×
×
  • Vytvořit...