Přejít na obsah

vasekk

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vasekk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. @MBender1 Ahoj, děkuji. Nakonec mi servis dělal Onyx v Jihlavě.
  2. Dobrý den, nemáte někdo aktuální info, jak je to se servisem Hamilton v Brně? Potřeboval bych vyčistit Jazzy.
  3. Moc děkuji za radu, jdu objednat ten Hirsch James. Přeji pěkný den.
  4. Dobrý den, děkuji za tip, ten Hirsch James vypadá dobře. Asi jsem se špatně vyjádřil, s tím "kaučukem" jsem myslel něco ze série "Hirsch performance", ještě jsem uvažoval o Hirsch Robby, ale nevím, jestli by to nebylo už moc výrazné?
  5. Dobrý den, mohl bych poprosit o radu k Hamilton Jazzmaster (http://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/jazzmaster/maestro-auto-chrono/h32576735)? Na Vaši radu jsem tam měl Hirsch Grand Duke, který tam byl super, ale říkám si, že na léto bych chtěl zkusit kaučuk. Nemáte nějaký tip?
  6. Ještě poprosím o radu, jakou motýlovou sponu by jsi k nim doporučil?
  7. Ahoj, díky za tip, s tou červenou by to mohlo vypadat zajímavě.
  8. Ahoj, uměli by jste mi doporučit něco k Hamilton Jazzmaster Auto Chrono? Možná i XL. Děkuji.
  9. muffik: díky doufám, že to nebyla ironie prischera: ty Seika jsou už na mne moc sportovní a vadí mi na nich ten tachymeter, který mi přijde že je tam nějak navíc a na cifru mne ruší. Co se stopek týče, je to spíš o tom, že je teď na hodinách mám, občas je použiji a hodinky bez nich mi přijdou jako by jim něco chybělo. Je mi jasný, že mi to omezí výběr, ale co už. K té mrtvé vteřinovce, musím se přiznat, že mi to občas taky vadí a tak si na hodinách ji podle nálady pustím na delší dobu, snad jim to moc nevadí.
  10. Děkuji za radu i typy. Chronoshop mám zkouknutý, ty Steinhart byly mým horkým kandidátem, ale pak jsem se trochu přiklonil k jemnějšímu typu ciferníků . Ty Sinn vypadají dobře, podívám se na ně. Ty Yaeger už jsou na mě moc velká divočina
  11. Ahoj, tak mám za sebou první kolo po hodinářstvích, kde jsem si osahal moje vytipované hodinky a sice mi z výběru něco zmizelo, ale že bych v tom měl jasno to bohužel nemám. Ve výběru mi nakonec zůstala trojice hamilton-hamilton-archimede:Archimede mají úžasný antireflex, trochu mi přijde, že se v nich ztrácí datum a pokud jsem si všiml dobře tak nemají žádnou lumi. Hamilton Jazzmaster jsem měl na ruce jen ve světlé verzi, ale přišel mi ten jejich ciferník trochu nevyvážený, a po tom co jsem si vyzkoušel Hamilton Jezzmaster Maestro auto chrono s velikostí 45 mi přišly malý Hamilton Jazzmaster Maestro auto chrono u nich se mi líbí cifr, ale přišly mi na první pohled i při nasazení na ruku jako šílené velký a vysoký, ale při druhým podívání mi už přišly jen velký, ale pak mi ostatní hodinky vedle nich přišly jako moc malé. Nevýhoda je, že k nim Hamilton nedělá tah, ale mám obavu že na tahu by vypadaly ještě větší. Mám na Vás prosbu, nemáte nějaký tip na hodinky v podobném stylu, případně kterou značku by jste z dvojice Archimede - Hamilton preferoval a proč?
  12. L2.749.4.52.0, mají sice menší průměr (40), ale jsou to hodinky, které se mi líbí.
  13. Z Longines se mi líbí hodinky z kolekce San imier a Heritas, ale ty jsou mimo můj cenový rámec. Jejich MI je pro mne dané pouze tím, že je má v mém okolí více lidí, jinak souhlas pro mne to jsou decentní hodinky.
  14. Ahoj, rád bych si pořídil hodinky na každodenní nošení do práce, kde mám na sobě většinu času košili, občas i oblek. Aktuálně nosím Tissot PRC200, ale dostal jsem se do stavu, kdy bych si k narozeninám rád pořídil nějaké automaty. Vím, že podobných témat je tady víc (forum už jsem prolezl odshora dolů), ale stejně Vás poprosím o Váš názor případně o tipy na hodinky které bych měl zařadit do svého hledáčku. Moje představa je následující: Automaty Průměr: uvažoval jsem o 42, ale po tom co jsem si u kolegy vyzkoušel 44 bych si rád vyzkoušel jak mi sedne i větší průměr - ruku mám 20-21cmKomplikace: datum, chronograf s tím, že preferuji aby neměl tachymeterCiferník: hledám tmavý ne nějak přeplácaný ciferník, nechci římské číslice, nevadí mi jen indexy. Rád bych safír.Tah/Řemen: rád bych je nosil na řemenu, ale uvažuji o tom, že mít k nim alternativně i tah by bylo fajn. Jednak jsem na tah zvyklý, takže nevím jak se mi s řemenem budou hodinky nosit a jednak mít alternativu nemusí být špatný. Co bude lepší, koupit hodinky na řemenu a dokoupit tah, nebo to je jedno?Výrobce: je mi to v zásadě jedno. Nechci Tissot - ale to spíš z důvodu že už jedny mám a raději bych značku která není "profláknutá". Co jsem hledal, tak mne nezaujal Orient a Seiko.Hodinky bych si před koupí rád vyzkoušel osobně a chtěl bych nové (tímto požadavkem jsem si vyřadil Stowu, která se mi celkem líbí, případně další značky, které je tady problém sehnat)Ačkoliv s nimi nehodlám plavat, tak bych rád WR100, ale to je spíš o tom, že nejsem zvyklý hodinky z ruky sundávat, a mám strach abych je náhodou např. nedal do akvária, nebo pod tekoucí vodu. Nicméně, toto není podmínka nutná, spíš to patří do kategorie bylo by fajn.Nechci: kyklop, otočnou lunetu a velký MICena: okolo 30tis, když bude okolo 40 a hodně mne zaujmou tak to taky "přežiju" Po hledání (zatím pouze ne netu) mne nejvíc zaujaly Hamilton, konkrétně tyto: Hamilton Jazzmaster Auto Chrono Hamilton Jazzmaster Maestro Auto Chrono 41 Hamilton Jazzmaster Maestro Auto Chrono 45 - tady si myslím, že mi budou moc velký, ale rád bych je vyzkoušel Jako alternativu, kdyby Hamiltony nebyly "na živo" ono jsem našel ještě tyto: Maurice Lacroix Les Classiques Chronographe Automatique Archimede Klassik Chronograph Ještě jsem hledal v Longines, ale tam mne jednak zaujaly hodinky, které už jsou nad můj "mentální limit" a jednak mají díky prostředí kde se pohybuji moc velký MI, takže jsem je nakonec vyřadil z užšího výběru. Rád bych poprosil o názor na můj výběr, případně o tip na hodinky v podobném duchu. Co se Hamiltonů týče, kde nejlíp se na ně podívat? Chystám se do Brna k Hanákovi, nevíte kde by je mohli mít na vyzkoušení? Děkuji Vašek
  15. Ahoj, prosím mohli by jste mi poradit nějaký tip na nějaké zajímavé hodinky? Aktuálně mám Pierre Helvet, ale ty mi pomalu dosluhují tak hledám něco nového. Mělo by to být spíš se zaměřením na volný čas, ale ne moc sportovní. Co se týče požadavků, tak ideálně kombinace klasického číselníku s digitálním ukazatelem (vím že to tady asi není moc oblíbený, ale nějak jsem si na tu kombinaci zvyknul ). Další požadavky jsou vodotěsnost (plavání), stopky a rád bych aby měli buď podsvícený displej, nebo alespoň dobrou čitelnost v noci. Co se týče cenové relace, moje představa je do +-10.tis. (ale jsem schopen se mentálně posunout o trochu výš ) Děkuji Vašek
×
×
  • Vytvořit...