Přejít na obsah

Nodus

Členové_50
  • Příspěvky

    308
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 705 zobrazení profilu

Nodus's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Hm, tvůrce to považoval za součást písmene A, to by nenapsal ani méně zkušený domorodec ...
  2. Vidím dobře, že v textu na dýnku je nad s čárka a ne háček?
  3. Knižku jsem si také nadělil pod stromeček, ale toto překvapení jsem v ní neměl, asi nějaká prémie , ale jsou ve velice pěkném stavu
  4. Připojím se do fronty gratulantů a přeji vše nej., nej. a rovněž gratului k dárku, pěkný nápad a určitě chutný ...
  5. Nevím zda jsem v tom správném vlákně, ale nic jiného jsem nenašel. Rovněž jsem zkoušel googlovat, ale neuspěl jsem a proto mám dotaz a doufám, že někdo ví. Již několik let mám doma selské závažové hodiny, mají dvě závaží a bijí čtvrtě. Když jsem je kupoval, majitel mi říkal, že je mám nechat někde v suchu a pokud možno je delší dobu nepoužívat. Ať přirozeně vyschnou neboť je měl na chatě, kde se netopí ... I přes to, že jsem je v průběhu let občas nechal "proběhnout" nikdy jsem si nevšiml jejich bytí. Bijí tak, že ve čtvrt, půl a celou bijí - jednu, dvakrát, třikrát, ale potom druhým bitím nebijí hodinu, která se blíží, ale minulou hodinu a když bijí celou tak toto bití 2x opakují. Může mi k tomu někdo něco napsat? Mám i jiné pendlovky, které bijí, jako právě nyní - je čtvrt na sedm - a bijí 1x čtvrť a 7x blížící se hodinu.Tedy úplně jinak..... Díky za případné reakce.
  6. Aha, zase jsem se přiučil, ánšto jsem nevěděl co je to "cajzl". Už vím ...
  7. Díííky za odpovědi, jsem si oddechl, že nedošlo ke změně
  8. Nějak se v těch kilech ztrácím, za nás se říkalo: 5,- Kč = "bůro" 10,- Kč = "pětka" 100,- Kč = "kilo" 1000,- Kč = "litr" Poučte mě, prosím, o tom jak to tedy dnes je, nějak při čtení některých příspěvků nevím, za kolik to vlastně bylo, díky.
  9. Já mám doma tyto, asi teda už jiné ručky, chybí vteřinovka, bez lunety (zatím jsem se nimi nic nedělal, mám je tak jak jsem sehnal, leží ve frontě)
  10. No, to jsi mě dostal, já fakt myslel, že to je malej a velkej ...., ale díky
  11. Prosím, nafoť ty druhé, malé, ať se také pokocháme. Já jsem je ještě nikdy neviděl, díííky a gratuluji k úlovku, i když placeném, ale to dnes už asi jinak napůjde...
×
×
  • Vytvořit...