Přejít na obsah

skodna

Členové_50
  • Příspěvky

    1 104
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Auta ,PRIMKY, a vše co se týká techniky

Návštěvy profilu

6 077 zobrazení profilu

skodna's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Já nemyslel bez demontáže z hodinek, ale měl jsem v ruce primky, a těm někdo zabrousil druhý konec se čtyřhranem co zapadá do pastorku v hodinkách. Já jsem taky kdysi nevěděl, že se dá korunka s hřídele odšroubovat a vyměnit samotná bez hřídelky. Jo hold žádnej učenej......... .
  2. Honzo, zapomněl jsi dodat, že zkracovat se musí po vyjmutí korunky s hřídelí ze strojku a následném odšroubování samotné korunky z hřídele. Pak se opatrně, např. pilníkem na nehty jak již zmiňuješ zabrousí / zakrátí závit pod korunkou. To jen pro ty co to neznají.
  3. Ha tak Sonny byl rychlejší a přesnější v datu.
  4. Tak vzhledem k tomu, že se kal. 66, který je obsahem pouzdra výše zmíněných hodinek začal vyrábět, nebo vznikl - jak kdo chce v roce 1965, bych typnul, že děda hodinky dostal po otci až po tomto datu.
  5. Hm kotrč. Taky dost dobrá houba na řízky nebo držkovku.
  6. No oni jsou výborný jako řízek v trojobalu. Jinak se dají možná zaměnit s mochomůrkou šedou nebo šedivkou. Každej tomu říká jinak. Ale i tak není jedovatá na otravu.. Jinak včera v lese zase pohoda, tři plný koše. Letos už končíme. Nasušeno bude dost a na mrazáku je 10 kg podušenejch. To na rok stačí..
  7. Tak Tak. Jinak nevím odkud jsi, ale to ( plevel) snad roste všude. I u nás v Brně a okolí.
  8. Tak se zdá, že v lese něco bude. Asi hodinu v lese kolem cesty Táborsko-černovicko
  9. Já dnes oranžově. Když prší aspoň to trochu zvedne náladu.
  10. Čau mě čeká Chorvatsko v září. mám z toho smíšené pocity, ale kamarád se vrátil minulý týden a říkal že až na nějaké výjimky je to v pohodě. Jezdí léta na Krk, ceny tak nějak O.K. kopeček zmrzky 2-2.5 E a pivo do 80 Kč.Tak hold nebudu tak chlastat no. Jinak v Kutné hoře minulý týden kopeček 45 Kč a pivo 50. Si myslím, že to Chorvatsko a zprávy okolo cen jsou jen výplody inerfernetu.
  11. Tak to jo, já je viděl na ebay v různých barevných kombi, ale vše v USA a pod. daleko. Cena kolem 2000 a pošta podobně.
  12. Tak to je dobrý. Zase blbec na konec. To je tento tejden už po několikáté co jsem si takhle naběhl.Velká omluva -sorry
  13. Odkud jsou smím li se zeptat. Poslední dobou ujíždím na digitálkách a tyto měl kdysi švagr a mě se líbily. Pokud nestojí raketu, tak bych přilkoupil
×
×
  • Vytvořit...