Přejít na obsah

dan010

Členové_50
  • Příspěvky

    847
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec
  • Fanoušek značky
    PP a Laphroaig

Návštěvy profilu

8 572 zobrazení profilu

dan010's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Pro dceru sháním vstupenky na koncert Taylor Swift. Než budu řešit od překupníků - nemá tady někdo volný kód na objednání vsupenek, případně dvě volné vstupenky? Na odměně se domluvíme. Ideálně Milano, případně Varšava nebo Londýn. Kdyžtak můžete poslat i jiná místa koncertů, pokud náhodou máte. Optimálně nějaká dobrá místa k sezení, klidně i VIP.
  2. Já se tam také chystám, byl tam už někdo? Má smysl tam jít oba dva dny nebo stačí jen jeden den? Na jak dlouho to tam tak je?
  3. Nautilus podle modelu, ale ty nejžádanější 10+, Aquanaut bylo poslední info cca 3-5 let, ale to už asi také bude víc.
  4. Zakládám hodnotící vlákno člena tibor87. Prodával jsem mu hodinky ve vyšší cenové kategorii a vše proběhlo naprosto bez problémů. Velmi rychlá domluva a realizace. Tak to tady má fungovat. Děkuji! Dan
  5. dan010

    Rolex sraz Praha

    Proč hlasovat...já jsem pro aby se, udělal sraz ve všech výše uvedených termínech a kdo bude moct, tak vždycky dorazí. jinak teda za mě oba pátky jsou fajn 31/1 pa 1) Ronin 2) tkol 3) dan010 6/2 ct 1) Ronin 2) tkol 7/2 pa 1) Ronin 2) tkol 3) dan010 8/2 so 1)Ronin
  6. Já jsem nepsal, protože nemůžu, ve čtvrtek odjíždím na lyže a v podstatě až do konce roku mám už každý víkend plný a mohl bych tak akorát někdy v týdnu.
  7. Ten jsem našel, ale bohužel Slovensko nemá.
  8. No ti sice jo, ale poplatek 14? plus 0,63% vychází cca na 2000 Kč za jednu transakci, což mi přijde trochu moc, když vezmu že přes FIO na české burze platím 0,35% Ještě se domlouvám se Sympatií, zkoušel jsem jestli někdo nemá tip na někoho výrazně levnějšího než je Patria, protože platit cca 1% z investice jen za poplatek mi přijde trochu moc.
  9. Chci koupit nějaké akcie na slovenské burze (TMR). Na pražské burze to je naprosto nelikvidní a výrazně dražší. Na tu Slovenskou zase nemůžu najít nějakého normálního brokera, který nemá nesmyslné poplatky i třeba z portflia. V ČR používám FIO, to bohužel slovenskou burzu neumí. Nemáte někoho tip na brokera, přes kterého tam akcie koupit?
  10. Já mám ještě schůzku v 16 hod v České Lípě, ale tu 18tou bych měl stihnout. Tak v úterý v 18 v Chicago. Já písnu Petrovi, kdyžtak napiš zbytku, aby si toho všimli.
  11. To mě taky napadlo a taky se mi hodilo. V kolik ve 20 hod? nebo to dáme už dříve? Já bych mohl nejdříve v 18 hod.
  12. Čau bando, co zase nějaký pivečko v týdnu v Chicago? Kdo by jak mohl?
  13. dan010

    Rolex sraz Praha

    No hoši hrozně rád bych se přidal, ale toho 12.10. budu mít na víkend dceru, takže jedině že bych se stavil na jedno pivo s ní. Nebojte, zkrátil bych já řemínek u Datejustů :-D Ale spíš to nevidím. Toho 26.10. bych teoreticky mohl, ale decentně, páč 27.10. ráno odjíždím pryč. Každopádně víc lidí je na toho 12.10., což asi fakt nedám.
  14. Ne opravdu to nechápu. Bylo to smazáno, že jsem porušil pravidla. Já v pravidlech nic takového nevidím. V této diskuzi je na začátku přání majitele: "Zkuste alespoň na titulce řešit hodinky, a ne USB rozhraní, dovolenou, slevy v Decathlonu, filtr pevných částic, nebo realitku." Já jsem aktualizací stavu navrhl na rychlo zorganizovaný sraz a bylo mi to smazáno, že jsem porušil pravidla. Pravidla jsem určitě neporušil a jestli jsem se nedržel přání majitele fóra, tak to je diskutabilní, protože jsem rozhodně neřešil ani dovolenou ani realitku, ale sraz se členy fóra. Ale máš pravdu za tohoto tu být nechci, takže se odhlašuji a dávám si měsíc pauzu, aspoň bude čas na jiné věci a třeba mi to ani nebude chybět.
×
×
  • Vytvořit...