Přejít na obsah

Němý Bobeš

Členové_50
  • Příspěvky

    79
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

3 705 zobrazení profilu

Němý Bobeš's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Jsem teda zvědavý, jak velké psycho bude ten double rotor
  2. Možná by to bez těch šutrů bylo ještě lepší… BTW, nechceš mi zpátky prodat ty šedé Perrelety?
  3. Zatím jsou ještě na cestě z JP, ale už se musím pochlubit Snad z nich bude mít drahá tříčtvrtinka stejnou radost jako já
  4. Roscosmos… Jeho zcela nedávný šéf (Rogozin) je ukázkový nácek, a sám Roscosmos je mj. rusácká náckovská organizace, která např. loni v létě rekrutovala rusáky k páchání válečných zločinů. Že se spoluprací s nimi Fortis stále chlubi, je spíše smutné.
  5. Pro mě je datum jinde než na 3 nebo 6 stopka. Především proto, že hodinky nosím na pravé ruce. Je to škoda, jinak bych vážně uvažoval o pár dalších GS modelech.
  6. SBGY009 + M1911A1 Tři big brands – Grand Seiko, Lego, Remington Rand.
  7. Vždyť letenka stojí cca 3-4 t., a viděl bys celou kolekci.
  8. @H.Z. Jak neměli, tak zajdi někam, kde je mají :-) SLGA009 jsou super, a u SLGA013 nejsem moc příznivcem tmavě šedých ciferníků, ale to je samozřejmě otázka individuálního vkusu.
  9. Tak tohle rozhodování ti nezávidím… nebo vlastně jo [emoji854] Snowflake je klasika, ale možná právě proto bych je vynechal. No a mezi těma dvěma je těžká volba, škoda, že nedělají nějakou jejich kombinaci. U 373 je boží barva ciferníku a hlavně modrá vteřinovka. U 293 zase (vzhledem k ostatnímu) lepší tvar pouzdra a krokodýl místo tahu, plus jsou rozhodně daleko více „společenské“. Pokud teda mají být společnenské, tak 293 jsou za mě jasná volba, hlavně kvůli tomu pouzdru (a bez ochrany korunky). Nicméně taky jsem měl víceméně jasnou představu, jaké GS chci, a v GS butiku všechno dopadlo jinak [emoji849]
  10. Spring Drivů jsou mraky – chceš spíše společenské, sportovní, univerzály, automaty, manuály, s datem, GMT, chronograf, nové, jeté, cena? Ani ty quartzy bych nezavrhoval, Seiko quartzové hodinky v podstatě vynalezlo a GS quartz jsou špičkové stroje, které se nebojí ukázat.
  11. BTW, odchylka po necelých dvou měsících: –2 sekundy.
×
×
  • Vytvořit...