Přejít na obsah

kunstler

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

kunstler's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vypadá to spíš na nějakou nečistotu. Možná tam byla, už když jsem je kupoval. Je to vidět jenom z určitého úhlu.
  2. kunstler

    Béééčka

    Tady si určitě vybereš ODKAZ SMAZÁN MODERÁTOREM
  3. Dík za názory. Jdu reklamovat.
  4. Bylo mi řečeno, že je to škoda otevírat, když je to v záruce. Když ale budu chtít, tak to udělají. Já bych to taky radši reklamoval, ale chtěl jsem se ujistit.
  5. Zdravím, najednou se mi na SOH objevila tečka uvnitř na sklíčku. Ptal jsem se na možnost odstranění u Dušáka a bylo mi doporučeno, že mám počkat až po skončení záruky. Není to sice nic, s čím by se nedalo vydržet, ale po záruce to budu muset platit. Jaký je váš názor? Děkuji.
  6. Díky za užitečnou radu. Já jsem se divil, proč se mi 7750 na winderu zastavuje.
  7. Jo dost dobrej dárek. A my ostatní zase pěkně za svoje. Gratulace.
  8. Pořídil jsem si dvoje Béčka, tak to sem dávám najednou. Všichni je dobře znáte, proto přidávám jenom pár fotek. SA koupeny na pivním výletě (Pegas ) v Brně u Hanáka a SOH na dovolené v Helsinkách. Helsinki doporučuji na nákup hodinek, spousta obchodů pár kroků od sebe a dávají slušné slevy.
  9. Čau Kamile, priority se od srazu změnily a po Orisech jsem si pořídil dvoje Béčka. Zítra snad stihnu hodit vlákno i s fotkama do chlubírny.
  10. Na to je nemám dost dlouho, ale jako vždy už mám na sponě parádní zářez. Jestli je to ještě v kategorii "nic co by nešlo rozleštit", si netroufám tvrdit. Buď to neumím nosit nebo nevím. Ale je mi to tak nějak jedno.
  11. Ještě pro info, třeba se to bude někomu hodit. Koupeno na watch.de, v úterý objednáno a v pátek byly doma.
  12. Jsou tam opravdový perly, ale tohle je fakt už moc.
  13. Děkuji za pochvalu a do klubu Oris jsem přidal i fotku svých potápek.
  14. Přidávám svoje dva kousky od Orisu. WilliamsF1 Team Day Date a Divers Titan 'C' Small Second Date.
  15. Dobrý den, protože tady na fóru bylo pár dotazů na tyto hodinky, dávám k dispozici popis a pár svých fotek (bohužel kvalita z mobilu nic moc). SKU - 735 7634 4765RS Weight - 118.00 g Case - Multi-piece stainless steel case, black PVD plated, flexible lugs Dial - Black dial Strap - Black rubber strap, stainless steel, black PVD plated, folding clasp Size (mm) 44.00 mm Top Glass - Sapphire, flat, anti-reflective coating inside Case Back - Stainless steel, black PVD plated, screwed, see-through mineral glass Operating Devices - Stainless steel crown, black PVD plated Luminous Material - Indices and hands Superluminova BG W9 Water Resistance (m) 100 m Water Resistance (bar) 10 bar Interhorn Width 24mm Movement - Automatic winding day date Number - Oris 735, base SW 220 Dimensions ? 25.60 mm Winding - Automatic winding, bi-directionally rotating red rotor Power Reserve 38 hrs Vibrations 28?800 A/h, 4 Hz Jewels 26
×
×
  • Vytvořit...