Přejít na obsah

I.AM.NOT

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli I.AM.NOT

  • Datum narození 28.7.1989

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Aktivně i pasivně: hudba, sport, literatura. Pasivně: film. Velmi pasivně: móda.

I.AM.NOT's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No udělat takový 3D model mi přijde nepochopitelné, jelikož jsem se zasekl v malování. A ještě to složit.... Uf... Tohle bych posílal všem, kteří se ptají: "Jak můžeš dát tolik peněz za hodinky?"
  2. Minule jsem ho zahlédl v posilovně, tak když ho tam potkám znovu, tak mu řeknu... Škoda, že na ruce neměl ty hodinky s červeným řemínkem, jak se líbí jeho kočce -sarkasmus-
  3. JJ, zlato jim sluší víc a oproti předchozímu modelu, co se týče přehlednosti, je to velký krok napřed- ostatní by si měli vzít příklad (kolotočáři UN)
  4. Pokud se tu ovšem najdou svalovci, aby unesli ten velký kámen.
  5. Nedávno jsem narazil na fashiondays.cz na kampaň švýcarských hodinek (dle popisu), říkal jsem si, že to budou určitě nějaký číňani bez vkusu, ale celkem mě překvapilo, že kousky byly střídmé a obsahovali též "swiss made" logo. Dle stránek to vypadá, že nějakou starou švýcarskou firmu koupili Italové. Na stránkách ceny začínají kolem 300EUR (a i o hodně výš), ale v té kampani na fd měli quartz okolo 2500,- Pár kousků jsem našel i na ebay za +/- 500 USD.Dávám to sem, protože čistokrevní švýcaři to nejsou a sekce Evropa tu není, kdyžtak prosím o přesunutí.Chci ihned upozornit, že jsem si je nekoupil. Jen mě překvapilo, že o swiss made se 150-ti letou tradicí není zde na fóru ani zmínka.Modely vám určitě budou něco připomínat ("Něco takovýho už jsem viděl...") ale to je normální. OFICIÁLNÍ STRÁNKY EDIT:O vnitřcích jsem nic nenašel, natož fotky.
  6. Tak jako jo no, ale stejně ten asijskej vkus mi nějak nesedí a můžou mít vnitřky sebelepší...
  7. A ještě: Mě se zase nelíbí tradiční Primky (Sport, Diplomat, Pavouk) Jedině Elegant mi přijde zajímavý, jak píšu výš- design je individuální.
  8. Tak jsem si to tu přečetl komplet a je mi z toho špatně víc než z hodinek od Beáty, nehledě na to že "36" jsou relativně pěkné a dokážu si je představit na každé ženě 30+. Ostatní si mi nelíbí (jaro, léto/ NY, Paříž) ale design je hodně individuální věc. Někdo tu řešil "čecháčství" a myslím, že je dost odvážný, protože každý kdo to zmíní v tomhle vlákně je trošku sebevrah, protože mi přijde, že zde přispívali jen čecháčci, kteří si, stejně jako polovina národa stěžují, že jsou chudí, ale nejsou chudí- jen závistiví- "hamty, hamty, ať mám víc než tamty." A že Elton bere dotace?! No a co?! Je to tradiční česká firma a dává práci českým lidem. Tak jim je seberou, oni přesunou výrobu do Číny, půjdou do zisku, a budete jim tu nadávat stejně, protože se z nich stane MPM 2. Dále- kvarcky za 20tk? Dělá to Omega, TH a další, proč nemůže Prim? Proč? Nehledě na to, že se tu neustále řeší, že dámám je nějakej automat úplně u p..... Taky jsem se dočetl o parfémech celebrit, což mě tu trošku šokovalo- moje přítelkyně si je nekupuje, protže prý nevydrží a jsou nekvalitní. Kouknu do poličky a má novou Kylie Minogue Showtime, takže to není tak pravda, reklama a "celebritnost" je u dam víc než myslíme... A Beáta možná není top, ale právě takovéto nenápadné akce jí hrozně pomáhají na vrchol, kde už skoro je (Znáte Paris Hilton? A ta umí co?) Toť vše, ukamenujte mě. Nechci to víc číst, pravopisné chyby vyhrazeny.
  9. Jsem zvědav jak se teď bude ubírat UN, protože poslední modely
  10. U něčeho zaplatíš za značku, u něčeho za kamínky, nenaděláš nic... A aspoň to není úplně kolotoč, jak bývá u takových "limitek" zvykem.
  11. Znalec nejsem, ale vzhledem k "SWISS MADE" by na tom něco být mohlo a nebo z toho bude pěkně mastná žaloba...
  12. V létě to vypadá dobře, neškvaří se v tom noha a chdoí se v tom líp než v žabkách. Jinak díky za typy. Ty modrý by byly dobrý (šedý:-)
  13. Zelený čaj, bílý čaj, neperlivá voda. sXe
  14. Absolutně nekompromisní snímek a ultimátní punk. EX DRUMMER! http://www.csfd.cz/film/231985-ex-drummer/
×
×
  • Vytvořit...