Přejít na obsah

žabák

Členové_50
  • Příspěvky

    96
  • Registrace

  • Přítomen

žabák's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. možná by se někomu hodilo tohle: http://flash-clocks.com/
  2. Teprv teď jsem se vzpamatoval dost na to abych moh něco napsat. Byla to vostuda. Aspirační čas pod čtyři hodiny se nakonec změnil v devátej kruh pekla a real byl čtyři dvacet sedm. Jinak ale super pocity. Hlavně ten start mezi řekou stejně naladěnejch lidí. A pak čtyřicátej kilometr, když se ti slovník smrskne na pět slov a všechny jsou sprostý. Včera jsem si byl ještě regeneračně zaběhat a je fakt sranda, jak je to tělo vybrakovaný z cukrů, ale jinak krom několika modrejch nehtů, se kterejma se asi rozloučím, žádný velký problémy.
  3. Fajn, tak to ti budu dejchat na záda. Já budu mít 3833. Už jsem běžel i delší štreky v tréninku, ale jako závoďák budu mít premiéru. A na ruce nebudu mít nic, diverky jsou na to trochu těžký a digitálky prudce odmítám. Rád běhám na pocity. A trochu sázím na vodiče s červeným balónkem.
  4. Tak jo, udělej mi krásnej vobrázek. Budu mít bleděmodrej dres a chtěl bych to jít lehce pod čtyři hodiny.
  5. Uvidím se s někým z vás zítra v Práglu na maratonu?
  6. Jak jako hnusný?? Panáčku, jsou v naší rodině už třetí generaci, a makaj bez zásaha baj voko čtyřicet let. Vono to s tím výběrem nebude tak horký. Když jsem se ptal babičky, která je kupovala pro dědu, tak mi řekla, že přišla k hodináři, řekla že chce hodinky, pánský a vodotěsný a pan hodinář před ní položil tyhle jediný sporty který v krámě měl.
  7. Díky za rychlou odpověď, aspoň neumřu blbej. To, že jsou čtyři barvy jsem věděl. Hodně jsi mě ale překvapil s tou zelenou variací ciferníku. Zatím jsem se s tím vůbec nesetkal. Dokonce ani na fotkách zde.
  8. Mohl by mě někdo fundovanější vysvětlit jednu věc? Proč se renovují nejčastěji černé, o něco méně vínové/červené/, málo modré a vůbec/aspoň jsem nezaznamenal/ okrové? Souvisí to nějak s četností výskytu barených variací/tedy počtem vyrobených ciferníků/? Mám doma okrové, s bílou lunetou a bílejma ručkama a tak bych rád věděl, zda jsou vzácnější než ostatní barvy.
  9. Možná by pánové z UN měli raději místo slovíčka diver v názvu použít circus. Protože přesně takhle to na mě působí.
  10. Přijde takhle chlápek do baru, na rameni má takovou větší opičku. Objedná si panáka, opička seskočí a začne pobíhat po baru. Vyskočí na pult, sáhne do misky s olivami a pár jich sní, pak se vrhne na plátky citrónu a nakonec vyskočí na kulečníkový stůl a nacpe si do pusy jednu kouli a celou ji spolkne. Barman nevěřícně zírá a povídá: "Sakra, člověče, viděl jste to? Ta opice spolkla kulečníkovou kouli!" "To mě nepřekvapuje," odpoví chlápek, "ten malý mizera sežere všechno, co mu přijde do ruky. Nebojte, za všechno zaplatím." Chlápek dopije, zaplatí drink i všechno ostatní a odejde. Za čtrnáct dnů se v tom baru objeví zase i s tou opičkou. Zase si dá panáka a opička začne běhat po baru. Vyskočí na pult, sebere tam z dortu třešni, strčí si ji do zadku, zas ji vytáhne a sní. Barman je znechucen a říká chlapovi: "Ta vaše opice si strčila třešni do zadku, pak ji vytáhla a spolkla." "To mě nepřekvapuje. Pořád žere všechno z ruky, ale od té doby, co spolkla tu kulečníkovou kouli, si všechno nejdřív změří!"
  11. žabák

    IWC z Galapág

    Harry: No vidíš, a já myslel, že použití barev je hlavně designová záležitos(všim sis najednou je všude tolika růžový pro ženský?) a taky snaha odlišit potápěče od tuleně, kterýžto tvoří značný komponet v potravním řetězci žraloka NG: To je právě to, já jsem taky vysvětlení proč oranžáda taky nikde nenašel a to ani na tak slovutné stránce jako je doxa300t.com a tam je o doxách skoro vše. Jediný co mě na padá je, že pánové z doxy věděli, že je buřt jakou barvu použijou a tak zkusili něco novýho, opticky přitažlivýcho a od tý doby se toho drží jakoby své designové značky. No a pak se ještě přidají jiné firmy v e stylu, když doxa tak my taky. Viz třeba dnešní monstra.
  12. žabák

    IWC z Galapág

    No jo, to s tím rozkladem světla je všeobecně známá věc, ale potom mě zaráží, proč měla DOXA takovej úspěch s oranžovým ciferníkem, tuším v roce 67, kdy ještě potápěčský hodinky sloužily jako jedinej potápěčskej instrument pro dekompresi, ne jako dneska na machrování a jako "znak stavovský příslušnosti"?
  13. žabák

    IWC z Galapág

    Joj, asi jsem se špatně vyjádřil, černý ciferník a světlé ručky jsou v pohodě. Mám to a vím, že jsou vidět slušně, ale ty subciferníčky mi přijdou pro potápky zbytečný a nepříliš přehledný. Osobně preferuju placatej ciferník bez vlnek a kevlarovejch mřížovek, jednobarevnej, černej. Jednoduchý indexy bez čísel. Date klidně, ale day je na nic. Výrazný plounger ručky. Co se týče sekundovky, tak ta je tam jen pro suchý použití. Při potápění na nádech se člověk na hodinky stejně nekouká a při použití hodinek jako dekompresního nástroje je nanic, neboť dekompresní tabulky jsou na celý minuty.
  14. žabák

    IWC z Galapág

    Opravdu už je načase zřídit šuplík s názvem "potápky" Vcelku povedený potápky. V tomhle all black provedení trochu nepřehledný, ale budiž. Jen mě mrzí, že IWC mají potřebu se opičit, protože jediný správný hodinky se želvičkou jsou.....
  15. Měl jsem monstra, což je pro mě skoro stejná liga(seikaři líběj vodpustit), Párkrát mě upadli, tak metr, až metr pade, jednou mě to hodilo přes celej kokpit lodi a já s nima křísnul o kompasnici a nic se jim nestalo. Což samozřejmě není standart, jak by se s automatama mělo zacházet, čili raděj je šetřit.
×
×
  • Vytvořit...