Přejít na obsah

M.Kus

Členové_50
  • Příspěvky

    50
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

M.Kus's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. M.Kus

    CERTINA OWNERS CLUB

    Pěkný.... k těm je i ta krásná krabička viď.
  2. M.Kus

    CERTINA OWNERS CLUB

    LukasX - a šel do koše nebo do šuplíku? Na ty své sem si koupil černou kůži ale chtěl bych ještě hnědý s origo motýlovou sponou - šířku mám 20mm.
  3. M.Kus

    CERTINA OWNERS CLUB

    AndyAaron - pěkný ať slouží.
  4. M.Kus

    CERTINA OWNERS CLUB

    LukasX jo ty se mi líbí i s tím původním reminkem.
  5. Promiň nebyl jsem tu - jakou vzdálenost....? Myslíš tím od stěžejky ke stěžejce nebo až do konců nožiček? Zítra to změřím.
  6. M.Kus

    CERTINA OWNERS CLUB

    Tak ty sou hodně dobrý - krásná 12 Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. M.Kus

    Certina DS PH200m

    Jo zabili to ale jednou drobnosti.... je tam plastove sklo což nechápu. Všude i na nejlevnějších hodinkách za 7 tisíc mají safir a zde dají plast velká škoda.
  8. Sem tu hledal kdo je BERKUS - to už je skoro sprosté slovo. Já chtěl říci, že když sem tu četl o vystěžejkovačích skoro jsem začal raději schánet ty kleštičky a přitom to s tím obyčejným vystěžejkovačem jde dost snadno a rychle.
  9. Zdravím, napíšu svou zkušenost. Když jsem tu četl vlákna o stěžejkovačích tak sem z toho měl skoro pocit, že to vzdám. Nicméně nakonec sem do toho šel. Bergeon 7767-F Doma jsem vytáhl několik starých hodinek - vyndal nandal ocelové tahy, vyndal nandal kožený řemínek vše cca kolem 30s Potom jsem ubíral články na ocelovém tahu což šlo také dobře a cca kolem 2-3 minut jsem měl vždy hotovo. Pak došlo na nové švýcarky - tady nastalo zdržení jelikož jsem hodinky preventivně olepil izolačkou což trvalo tak 5 minut než to bylo tip top. Nicméně nový kožený řemínek opět max 30s potom sem nandal stěžejky na NATO řemínek a později sem si zas nahodil ocelový tah na test jak to jde a opět přehodil na NATO. Vše jsem dělal v leže, sedě jen tak na koleni na posteli - nebylo nutné s tím jít ani ke stolu, nástroj se mi nevysmeknul, vše šlo hladce. Tak nevím, ale opravdu na tom není nic složitého a to se mi ještě docela klepou ruce. Vidím to tak - prostě se s tím nesrat a nasadit zabrat a je to - pokud k tomu někdo přistupuje tak, že se vystresuje předem, potom to asi opravdu nejde. Ten nový Bergeon 7767 co mám má masivnější profilaci v kuse po celé délce držadla - nicméně musí to jít s každým stejně, podle mě jde jen o design. Samozřejmně levné měkké vystěžejkovače tam asi budou nastávat problémy.
  10. Ten řemínek vypadá vážně pěkně. Zrovna včera jsem sundaval novej koženej co sem si objednal a říkal sem si proč tam neudělají taky výřezy, tak u Omegy to už někoho napadlo. Nicméně i tak sem ho měl za 30s dole. Ale potěšilo by to mít tam okýnka.
  11. Díky jj na té kůži k tomuto modelu se mi nelíbilo, že nemá kontrastní prošití a motýlovou sponu, tak sem si nechal objednat řemen z jiného modelu. Nicméně kůže už je dole a půjde tam zas až na podzim, teď jsem nahodil NATO - snad během dne udělám foto.
  12. Tak koženej řemínek dorazil, tak jsem ho dnes vyzvednul a nechal si ho dát na hodinky. Jak bude čas udělám fotku, ale za mne to vypadá výrazně líp než originální kombinace s koženým řemínkem.
×
×
  • Vytvořit...