Přejít na obsah

New Milis

Členové_50
  • Příspěvky

    2 081
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hradec Králové

Návštěvy profilu

11 467 zobrazení profilu

New Milis's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. To by taky jeden moh chytit psotnik. Tri - sest - devet, tj. vlevo veprostred - dole - vpravo veprostred. Bere se to podle cislic, kde sou ty subciferniky umisteny, ne, kde to vidis na ruce, vozralo.
  2. Já se zblázním. :D Svatá prostoto, nic, kašlu na to.
  3. Tak jo, do prdele, pojďme si tady z toho udělat fórum o QaQ, Lorus, Esprit a já nevím, co ještě. Jestli někdo někdy občas napíše, že tohle fórum upadá, tak by se měl zamyslet, a právě teď to napsat znovu. Kurva Onione, kdy tady začneš zakládat vlákna o Diesel, Lacoste, Festina, s kecama, že za ty prachy to jsou odpovídající hodinky??? Že ti v Eltonu někdy "ublížili" je zřejmý, ale stavět si opozici takhle je nefér. Co se týká těch vyšroubovanejch cen: Ano, na to, jaký to jsou sračky, jsou ty ceny vyšroubovaný jak prase.
  4. Kam je pak zahrabáváte?
  5. Souhlas. To se teď, když si kdokoli pro nějaký čínský sračky vydupe nějaký lokálně lobistický označení, z toho hnedka posereme? A to se tady, pánové, bavíme o jednom z nejpodřadnějších low-endů, jehož cena je marketingem vyšroubovaná jak prase. FUCK OF CZECH MADE, Onione, tohle snad nemyslíš vážně.
  6. Jsou nádherný, i na tom řemenu, co se k nim vůbec nehodí. K těmhle hodinkám mám vztah a díky jim mám teď rád i Tebe, Miloši.
  7. No úplně neříkám, že ne, ale nic neslibuju, vona to fakt s tou haxnou není prdel - ujede na hajzlíku berle a je to v kelu, machrindex=0. No jo, jsem zdegenerovanej, za pár let ze mě zbyde třeba jen hlava, co chronopříspěvky diktuje sekretářce. Ale to ta hlava bude už třeba tak vychlastaná, že bude jen koulet chronovočima - pravý voko hodiny, levý voko minuty, každou sekundu mrknout a datum na vyžádání.
  8. Myslivec přelézá plot, omylem mu brokovnice spustí a několik broků mu prostřelí piňďoura. Doktor to pospravuje, co může, a když se s chlapem loučí, dává mu vizitku a povídá: ?To je kontakt na mého bratra, měl byste ho asi navštívit?. On je doktor??? Ne, flétnista. Ale ukáže vám, kam máte dávat prsty, abyste si nenachcal do ksichtu?
  9. Jasně, stejnejch hodinek, ať je kolik chce. Ale asi by to chtělo udělat předkolo, aby se oddělilo zrno od plev, já nevím, když někdo pošle do soutěže nástěnný hodiny po dědovi, vyfocený mobilem v rozlišení VGA a bude votlučená kukačka... Ale třeba zas těch soutěžících by tolik nebylo...
  10. Díky, dobrá otázka. To právě ještě přesně nevím, uvítal bych nějaký názory. No, proč ne...
  11. Jasně, soutěžit jen se svejma vlastníma hodinkama. To Tada: Porotce by moh bejt asi každej, kdo chce, max. bych aplikoval pravidlo 50 příspěvků, nevím... Ještě vyladit způsob hlasování, možná bych viděl, že by se to posílalo na nějakej pro ten účel zřízenej e-mail, aby to nebylo tak snadno ovlivnitelný.
  12. Hele, pánové, pojďme si hrát. Měl bych takovej nápad: Co kdybychom si, vždycky takhle před koncem roku, udělali soutěž o nejkrásnější hodinky tady na fóru. Tedy letos nultý ročník MISS HODINKY 2009, hehe. Je to blbost? Aby se to zjistilo, dávám sem nejdřív anketu, jestli by o takovouhle soutěž byl vůbec zájem ? diváckej nebo soutěžní. Třeba je to celý hovadina a nedá se zajistit objektivní prostředí pro všechny soutěžící atd., ale podle mě by to celý mělo bejt co nejjednodušší, nejliberálnější, nejpohodovější, prostě žádný stresy atd., kór teďka před Vánocema... Prostě prdel. A v návaznosti na průběžné výsledky ankety už by se mohlo začít přemýšlet, co s následujícíma otázkama ? měla by se asi dát dohromady nějaká pravidla. Napadá mě: 1. Kdo se může zúčastnit ? IMO* naprosto kdokoli 2. Jak by měla vypadat prezentace nominovaných hodinek ? IMO za prezentaci si odpovídá každej ?nominovatel? sám za sebe 3. Jakým způsobem budou hodinky vybírány ? IMO přihlášení soutěžních hodinek do stanoveného termínu, následně oddělení zrna od plev 4. Kritéria hodnocení - IMO krása, komplikace, prezentace, ?? 5. Jak proběhne hlasování ? hlasování anonymní/veřejné; porotce může bejt IMO každej 6. Jak proběhne vyhlášení vítěze ? na fóru nebo v hospodě? 7. Co ten vítěz dostane - ???? Tak co? Jestli v samotné anketě něco chybí, rád doplním. *Podle mého názoru.
×
×
  • Vytvořit...