Přejít na obsah

OldaA

Členové_50
  • Příspěvky

    472
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

8 412 zobrazení profilu

OldaA's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. OldaA

    NEW BREITLING

    čím dál víc si važím svých starých Blackbird z doby kdy B mělo křídla a vypadalo jako B.... vypadá to že pejsek s kočičkou místo dortu dělají design u Kerna.
  2. Zkoušel jsi tady? http://www.strelec.cz/kontakty.html
  3. Ale ne, nepletu si Prim a Prim, byť neplést si Prim a Prim je poněkud složité. Mě pobavila představa že si koupím Prim abych neměl hodinky jaké mají miliony pablbů a pak budu všem vysvětlovat že mám Prim co jsou jiné než Prim . Takovou, zdánlivě nepochopitelnou, minelu jsem viděl naposledy u kolegy, který si přečetl článek o MiG-15 limitce a už je hledal mezi na webu někde Prim Dakar a těmi pro naši nároní olympijskou výpravu.
  4. Doufám že pobavení přineslo především srovnání roku zahájení výroby těch strojků pro pablby s tím kdy Elton zahájil produkci těch svých nových strojků . Nicméně musím přiznat že nosit ty Prim hodinky je cosi unikátního až démonického, vždyť i Václav Klaus ml. je hrdě nosí a ten by si jistě nevzal nic pro pablby .
  5. Od roku 2009 pokud se nepletu, napřiklad Tudor má 70h inhouse až od roku 2015. A ten novodobý Elton si do loga dává letopočet 1949. To o mladé firmě, nových kalibrech atd. je jen výmluva proč to není dobré. Ostatně i objem produkce je argument mimo realitu, uživatele přece nezajímá jak málo umí prodat proti konkurenci.
  6. Ty horní WC Styl nebo jak že se to jmenuje jsou trochu podobný těm posledním co měl Schumacher :-).
  7. Upozornit na sebe a neznalému publiku, ochotnému uvěřit že MiG-15 je náš národní poklad, prodat pár kusů svých neméně povedených hodinek pro milovníky železnice jménem Prim Klasik ČD a nechtěně pomoci i MPM Quality kde hrají hru na dodavatele hodinek Českého olympijského týmu, který na výpravu do Tokia stylově obdržel hodinky vybavené strojkem Miyota.
  8. to cosi z MPM s Miyotou se náhodu báječně hodí pokud chceš pochopit jak sebrat voliče SPD
  9. A přitom je jasné že jde o dědictví
  10. ale mám, na webu Oris je 3000 EUR, rakouský autorizovaný prodejce má cenu 3000 EUR (20% DPH mají), německý autorizovaný s DPH 19% také 3000 EUR a dokonce i v Itálii (aut. prodejce) mají cenu 3000 EUR, přestože mají DPH 22%. Myslím že CZ AD nebude mít jiné ceny než AD v jiných státech EU :).
  11. CZ cena 90990. Kurz EURa v Pardubicích je poněkud vyšší než ve zbytku ČR.
  12. Už.. 3000 EUR za Oris Aquis Date Calibre 400 je celkem v pohodě, čekal jsem to horší.
×
×
  • Vytvořit...