Přejít na obsah

Alonso

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Alonso

  • Datum narození 9.1.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Pardubice a Praha
  • Fanoušek značky
    Omega, Zenith, Rolex, Lemania, Heuer

Návštěvy profilu

2 923 zobrazení profilu

Alonso's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Děkuji za nabídky na výměnu, ale preferuji jen prodej
  2. Ahoj, prodám Seiko 5 Sports Automatic SRPK17K1. Limitka k 55 letému výročí prvního modelu Seiko 5 Sports s označením 6106-8120 z roku 1968. Hodinky nenošeny - žádné škrábance ani vlásečnice. Hodinky koupeny v říjnu 2023 v ČR u AD, kompletní balení s kartou a fakturou. Preferuji osobní předání v Praze. Cena 11 900,- Kč
  3. Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je tu někdo má a zda stojí za to. Bojím se hlavně kvality, stou Elton bojuje léta :o( https://www.prim.cz/prim-pavouk-40-c Mooc díky
  4. No a to mi budou garantovat cenu, jaká je dnes, nebo mi je dodají za cenu v roce 2022 - 23? Jsou tyto hodinky rozumná střednědobá až dlouhodobá investice, pokud bych je samozřejmě nenosil.
  5. To jo, když je funkce aktivní, zahraje ti budík i odpočet
  6. Díky za podrobné informace Modul 136 který je v hodinkách má budík, stopky, hodinový signál ( v celou pípne 2x, v půl 1x ) a odpočítávač je také se signálem i když jde navolit i bez něj. Bylo by bezva zjistit oficiální označení. Ještě jedna otázka, kde se takové hodinky v 80 letech daly koupit? Tuzex, nebo si je někdo přivezl ze zahraniční cesty? Signál se spouští a vypíná stejnou funkcí jako signál budíku
  7. Díky za podrobné informace Modul 136 který je v hodinkách má budík, stopky, hodinový signál ( v celou pípne 2x, v půl 1x ) a odpočítávač je také se signálem i když jde navolit i bez něj. Bylo by bezva zjistit oficiální označení. Ještě jedna otázka, kde se takové hodinky v 80 letech daly koupit? Tuzex, nebo si je někdo přivezl ze zahraniční cesty?
  8. Díky, nevytekla, vnitřek vypadá jako nové hodinky, dovnitř nešla ani vlhkost ani prach. Jen sklíčko je trochu podřené a to se asi nedá vyřešit. Přežily i proto, že je někdo nosil jen po dobu výdrže jedné baterie a pak je poslal do šuplíku. Nechá se zjistit rok výroby? Já to vidím tak na 1980 - 82.
  9. Ahoj, tak jsem ke stovce hodinek s ručkama přidal pár s číslíčkama. Casio S003 s modulem 136 v nerezovém pouzdře. Proběhla čistící kůra, pak koupě nové baterky, chvilka napětí a pak radost z návratu do života po XX letech... stará baterka byla původní. No a aby jim nebylo smutno, tak ještě proběhl nákup klasiky na Amazonu.
  10. Díky za opravu To víš, nemusím komentovat vše, v tom přijmi ty mou gratulaci MegaXXLzávisláku, pardon, mistře Jedi, 5 104 příspěvků v tom jistě vedeš a taky jsi tu o 16 měsíců déle, takže poklona jo a ověřený důkaz = ověřené svědectví nikoli hypotéza, hypotéza je svědectví, jejíž platnost se pouze předpokládá, když už chytáš za slovíčka
  11. Souhlasím, budeme zkoumat a rázem je ze spekulace hypotéza
  12. Byl to jen příklad, že se dělalo i něco jiného v malé sérii. Oba případy se vymykají, o tom to je ne? Nebo tohle někdo tiskl "maloval "doma na koleně? Tohle je samozřejmě jen má spekulace. Je tu ještě varianta, že zaměstnanec Eltonu, který měl tu možnost ve výrobě něco přetvořit si pro sebe upravil ciferník soukromě a na černo. Jaká je tvá spekulace?
  13. Různé státní podniky si objednávali limitky... jako Škodovka atd. viz foto... Vedení strany si také mohlo objednat něco extra pro soudruhy z jiných států. Je to tak nepředstavitelná varianta?
×
×
  • Vytvořit...