Přejít na obsah

Traxx

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Traxx

  • Datum narození 8.7.1963

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Havlíčkův Brod
  • Fanoušek značky
    Železnice, sběratelství v různých oborech, hokej

Návštěvy profilu

2 158 zobrazení profilu

Traxx's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Krkine, po urgenci a po přestřelce s prodávajícím na Heuréce mi nakonec jakýsi nepotvrzený záručák poslali. Hodinky jdou zatím přesně, tak jen doufám, že se nejedná o fake...Jinak jsem s nimi zatím naprosto spokojený, vypadají na ruce opravdu dobře. Kdybych ale býval počkal půl roku, mohl jsem si je teď v září koupit v Hong Kongu-v kamenném obchodě a za daleko příznivější cenu...výrobní číslo hodinek je 051688 Zdravím. Traxx.
  2. Díky všem za názory. Holt - stále platí, že chybami se člověk učí a učíme se celý život...
  3. Ahoj, ale jo, to jsem si přečetl a počítal se zárukou u nich. Ale přesto si myslím, že nemá nikdo právo ti sebrat něco z krabičky, kterou sis zaplatil...Když nic jiného, máš v případě pozdějšího prodeje aspoň jakýs takýs doklad, nebo se pletu ? Děkuji Ti .
  4. Dobrý den vespolek. Rád bych tady upozornil na praktiky i-hodinarstvi.cz Před 2ma týdny jsem vybíral nové hodinky a narazil jsem na modré Seiko SND 255, ve zmiňovaném shopu je měli jako akci za 4390,-Kč, avizovali původní cenu 8900,-, což se mi tedy nezdálo, ale my v téhle republice jsme tolerantní (nejen) ke klamavé reklamě a hodinky jsem nakonec objednal. Aby ne, avizovali je skladem, u zákazníka do 24 hod zdarma. na heurece 53 samých kladných hodnocení, ani jeden zápor... Čekal jsem trpělivě 3 dny, pak jsem volal-velká omluva, že to nestihli, tak prý za 2 dny. OK , po pěti dnech jsem se dočkal - bez originál záručáku, prý slouží faktura coby záručák. Tak jsem si ho mailem vyžádal, že jinak je nechci.4 dny mlčení, tak se naštvu a píšu do heuréky první zápornou zkušenost. Pak volám,prý ho posílají. Dnes dorazil- úplně prázdný, bez jakéhokoliv údaje. A to není vše! V odpovědi na hodnocení se vztekají, že prý zpoždění není jejich vina a že jsem o tom věděl, že to bude bez záručáku, že to je za super cenu a podbné výmysly. Naštval jsem se ještě víc a poslal do heuréky hodnocení nové - ostřejší. Za pár hodin se tam objevilo nové úplně super hodnocení, takže začínám mít podezření, že si je tam vykuk posílá sám... Nebo jsme opravdu takový "chytrý" národ, že si necháme kálit na hlavu a ještě poníženě děkujeme? Nejradši bych jim ty hodinky vrátil, čas na to mám, ale už jsem si nechal zkrátit tah, takže by mi je už asi nevzali.... omlouvám se že jsem se tak rozepsal, ale tak mě to naštvalo!!!
  5. Traxx

    Seiko SND 255

    Dobrý den. Jsem nováček na fóru. Doteď jsem hodinky nijak neřešil, ale protože stará Casia dosluhovala, rozhodl jsem se při pořizování nových hodinek postoupit o stupínek výš a vybral jsem si Seiko SND 255 v i-hodinářství.cz za 4390,- Máte někdo nějakou zkušenost s tímto modelem, resp. s nákupem na i-hodinářství.cz? Hodinky totiž přišly bez záručáku, po mojí urgenci ho prý posílají poštou. S hrůzou zjišťuji, kolik napodobenin hodinek různých značek figuruje na netu, je nějaká finta,jak spolehlivě rozeznat originál od padělku? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...