Přejít na obsah

Trojan

Členové_50
  • Příspěvky

    2 532
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno
  • Bydlí
    Praha / Vysočina
  • Fanoušek značky
    Kalkulačku mám Casio...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Trojan's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Zaplaceno, mail o SZ mi padl do spamu, sorry kluci!
  2. Pivoj je malinká hospoda ale výborná Plzeň a není tak turistická jako Jizba. Bohužel otevřeno do 11, myslím.Pro sraz jsem :-) Pivoj: https://g.co/kgs/9Xkccj
  3. Jako jo, koza byla, ale musím říct že bohužel až po zkušebním "chronomag?", takže poloviční koza! :-D
  4. Ty Einbachy by dost možná do TP šly zapsat. Snad to nebudeš muset řešit... Bohužel mi přijde, že v tomhle tu máme přeregulováno.
  5. Jinak u beznych modelu ktere ma clovek nakoukane vetsinou pozna, jestli jsou kola vice vytazeny/maj mensi ET.
  6. Nepredpokladam, ze by se musely delat expertizy v tomhle ohledu a pokud ano, nejspis leda by sly z tve kapsy pri dokazovani, ze upravy vliv nemely. Oni by pravdepodobne museli dokazat pouze to, ze auto neni zpusobile k provozu a na zaklade toho ti zmeni plneni.
  7. V pripade nehody - zmena parametru vozidla (rozchod), tzn. vozidlo neni zpusobile k provozu, snizeni plneni. Jako kdyz na to prsknes kola ktera nemas zapsana v TP. Z toho mam strach... To je internet wisdom ale na jiny nazor jsem nenarazil. Jinak to zvysuje namahani podvozku (delsi rameno) a u predni napravy by se mela nove nastavit geometrie. To doporucuju, jinak ti to bude pidlat gumy. Edit: ohledne podvozku - ze nejdriv dam snizeny a pak az podlozky Edit: vim ze nekde prodavaji podlozky s homologaci ale stejne by mely byt zapsany do TP, myslim. Rad se budu plest
  8. Nebojis se pojistovny? Edit: jako ja tam ty podlozky asi taky vrazim, ale az po podvozku..
  9. Tak ja ti tezko dokazu ze by to zvladla ostatni auta, ukoncime debatu. Nicmene na tom prvnim videu je videt zejmena bok cesty, ne to po cem skutecne jede a u druheho videa jde hlavne o ty najezdove uhly (ktere ma Evoque skutecne nadprumerne dobre Stejne je nejlepsi stara Panda 4x4.
  10. Furt tomu nerozumim, v cem je jako ten Evoque lepsi? Ma to ediff, pripojitelnou zadni napravu a lehce pres 20cm svetlou vysku. Driv to melo Haldex, ted to ma GKN... Manual diff lock to nema. Jo, verim ze kde konci ostatni SUV RR jeste pojede, pochybuji ale ze pojede zrovna RR Evoque.
  11. Zaznamenali jste? Damaged beyond repair http://aviation-safety.net/database/record.php?id=20171208-0
×
×
  • Vytvořit...