Přejít na obsah

m.a.x.i.m.u.s

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

m.a.x.i.m.u.s's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. 224477: Díky :-) Po výměně sklíčka se mi také hrozně zalíbily a je hezké jak se mění odstín ciferníku při různých úhlech. Mirek24: Díky :-) Je to opravdu ta druhá varianta ve které jsem dobře nakoupil :-) Jj, jsou v dobrém stavu i přesto, že podle původního sklíčka byly hodně nošené. Teď jsou ještě znovu v servisu, protože se nějak málo samonatahují. Vypadá to, že se tam něco zasekává, ale po natažení korunkou fungují dlouho a bezvadně. Stepino: Jak je myšleno posouvání ručiček tam a zpět a tím měnění data?
  2. Hodinky mi prodala jedna stará paní, že je našla na půdě takže historii nevím. Originální sklíčko bylo hrozně poškrábané, tak jsem je zanesl do hodinářství kde je pročistili a promazali + vyměnili sklíčko.
  3. Všechny zde zdravím. Dostal jsem se k hodinkám Heuer Silverstone 110.313 F s kovovým náramkem s označením 434845 Na prodej moc nepomýšlím, ale spíš by mne zajímala hodnota těchto hodinek. Je na nich neoriginální plexisklo, jinak je na nich vše originální (včetně malé tečky na velké ručičce :-) ). Přikládám 2 fota pořízená telefonem. Zajímalo by mne ještě jak se zde přehazuje datum? to se musí stále přetáčet dokolečka dokud se nenajede na ten správný, nebo je na to nějaký trik?
×
×
  • Vytvořit...