Přejít na obsah

addpar

Členové
  • Příspěvky

    18
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli addpar

  • Datum narození 1.1.1991

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Rolex, Rolex, Tudor, Breitling, Omega fan...

Návštěvy profilu

1 111 zobrazení profilu

addpar's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Skvělá domluva, rychlé provedení, oboustranná spokojenost. Doporučuji a díky!
  2. Děkuji za skvělý obchod, který jsme zvládli zorganizovat rychle a efektivně i na velkou dálku. Gery vše krásně zabalil a co řekl, to platilo. Doporučuju!
  3. Neměl jsem je dnes, ale musím je sem dát, pro mě královské "B"...
  4. Díky moc všem. Právě o tom Tapo Care uvažuju, ten cloud asi vždycky bude placený už... Když chci např. kameru do garáže/skladu, tak tam nechci NAS ani PC, chci jen využít internetu, který tam je a hlavně mít záznam o tom, co se tam dělo, i kdyby zloděj kameru zničil/odnesl. Čekám na odpověď od podpory TP-Linku, zda Tapo Care ukládá záznamy automaticky a ihned po zaznamenání pohybu nebo s nějakou prodlevou třeba...v základu bez Tapo care to prý umí ukládat do mobilu, ale jen když si v momentě notifikace ten záznam pustím a uložím ho, takže nic moc praktického ("Pokud přijde notifikace do mobilního telefonu, můžete si v rámci živého náhledu pořídit foto nebo video narušitele a přímo uložit do telefonu.").
  5. @Seamasterprosím tě o radu. Uvažuji o nákupu několika kamer Tapo C320WS. Nemohu nikde dohledat, zda je nějaká možnost, aby se záznam automaticky ukládal někam na Cloud a o záznam nepřijdu, když mi například kameru někdo celou ukradne? Děkuji za radu, jak by to šlo vyřešit, aby záznam z kamer byl i jinde než na SD kartě.
  6. S6 Pure má zase malinko menší zásobník na bordel, kterej vysává...a S6 Pure je prý malinko hlučnější ve stejném módu v porovnání s S6 (69db vs 67db). Za mě jsou to tak drobný rozdíly, že bych vzal ten, co zrovna vychází levněji. Je to tak i v recenzích některých popsaný...
  7. Za mě burzy jako Binance, Crypto.com, Coinbase fungují spolehlivě už několik let, ale pořád je to jenom virtuální peněženka, do které když se někdo nabourá (což nemusí nutně znamenat, že máte slabý heslo nebo vám ukradnou telefon), tak máte po ptákách a není to nárokovatelné. Proto zkušenější gambleři (Petr Mára a spol) vždy ty větší zůstatky převadí na fyzický peněženky (např: https://www.alza.cz/trezor-white-d4684680.htm#recenze )a ty odnesou do sejfu...za mě je to o tom, jak je kdo línej a kolik v tom má peněz, je to na vlastní nebezpečí.
  8. ...zase super hladký hodinkový obchod (prodával jsem Lukinovi), díky moc a určitě doporučuji
  9. Mám za sebou s Davidem skvělej obchod (já jsem kupoval od něj) za docela velkou částku. Přístup na jedničku, poradil, pomohl a splnil jsem si jeden z chronosnů. Doporučuji!
  10. Vše naprosto v pořádku včetně (ne)hodinkového pokecu. Děkuji Luke.
  11. Vše v nadstandardním pořádku, Zdeněk je férovej borec, děkuji za obchod.
  12. Skvělý pokec a osobní domluva, vše naprosto v pořádku při prodeji mých potápek, doporučuji
  13. addpar

    Citizen na ruce...

    True nebo "true" GMT? Každopádně hodí se tam ta druhá ručička už jen pro to, že pokud necestuju, poznám díky ní, zda je ráno nebo večer
×
×
  • Vytvořit...